...
ГоловнаЛайфстайлЩо робити з редискою, щоб пришвидшити збирання врожаю

Що робити з редискою, щоб пришвидшити збирання врожаю

Підпишіться на нас:

Підживлення містить лише корисну органіку, жодної агропромислової хімії та навіть мінеральних добрив. Завдяки цьому дачники збирають великі, міцні та хрумкі плоди редиски, яку вони підгодовують у червні.

Подробиці

Є три варіанти, які однаково добре працюють. Перший полягає у використанні рідкого біогумусу: у 10 л води розмішують 200 мл. Склад багатий на азот, калій, фосфор.

Ще одне підживлення готується на основі попелу. Він багатий калієм, фосфором та кальцієм. Ці компоненти необхідні для зростання міцних та соковитих коренеплодів.

Разом із попелом досвідчені дачники не рекомендують використовувати будь-які інші фосфорні добрива, щоб не спровокувати появу стрілок у редису. Готують рідке добриво так: у 10 л води розмішують 1 склянку попелу, настоюють пару днів та поливають рослини.

Третє підживлення готується на основі гумату калію. Варіант добрива хороший тим, що редис отримає і калій та покращить засвоюваність інших поживних мікроелементів. 10 мл добрива розводять 10 л води та підгодовують коренеплід.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...