...
ГоловнаПорадиЯк видалити подряпини з пластикового підвіконня

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Підпишіться на нас:

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом з’являються подряпини. І підвіконня вже не виглядає настільки привабливо, втрачає свій лоск. Деякі вважають, що може допомогти тільки заміна підвіконня, але поборотися з подряпинами ще можна. Не поспішайте приймати радикальні рішення.

Як усунути подряпини

Одне з найефективніших рішень — зубна паста. Нанесіть невелику кількість на суху ганчірку. Після цього акуратно обробіть подряпину. Через 5 хвилин витріть ватним диском.

Ще один засіб — сода. Змішайте з водою до кашоподібної консистенції. Ганчіркою та цією сумішшю обробіть подряпину. Потім протріть сухою ганчіркою та подивіться на результат.

На невеликі подряпини можна вплинути навіть олією. Вітріть буквально дві краплі та знову подивіться на результат. Він вас приємно здивує. А жирну поверхню можна протерти паперовим рушником.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Безпечний домашній фумігатор проти комарів замість магазинної «хімії»

Постійно дихати хімічними засобами — не найкраща ідея. Виробники стверджують, що вони безпечні. Проте значно безпечніше, коли ви...

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а в певний момент...

Як прибрати вм’ятини з лінолеуми за 30 секунд

Лінолеум — практичний матеріал для підлоги. Його легко вкладати, мити, але від важких предметів та меблів на ньому...

Чи можна мити ламінат мийним пилососом

Волога та деревина погано сумісні. Надмірна волога псує натуральний матеріал. У випадку з ламінат ситуація може скластися аналогічна....