...
ГоловнаПорадиЯк легко відмити решітку з плити, яка вкрилася товстим шаром жиру

Як легко відмити решітку з плити, яка вкрилася товстим шаром жиру

Підпишіться на нас:

Не дивно, що решітка на кухонній плиті швидко вкривається товстим шаром жиру. Проблема полягає в можливості швидко та безпроблемно відмити її. Повернути нормальний вигляд можна за допомогою одного всім добре відомого засобу. І мова йде не про порошки для чищення.

Як відмити решітку

Замість різноманітної «важкої» хімії можна використати нашатирний спирт. Простота застосування та швидкість дії — його переваги.

Змочіть ватний диск в нашатирному спирті та протріть решітку. Покладіть її в пакет та заверніть. В такому вигляді решітка повинна провести кілька годин. Засіб розчинить жир. Потім треба тільки помити решітку губкою під водою.

Зверніть увагу, що нашатирний спирт досить сильний засіб. Тому приміщення повинно добре провітрюватися. Бажано використовувати рукавиці при роботі з нашатирним спиртом.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Безпечний домашній фумігатор проти комарів замість магазинної «хімії»

Постійно дихати хімічними засобами — не найкраща ідея. Виробники стверджують, що вони безпечні. Проте значно безпечніше, коли ви...

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а в певний момент...

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом з'являються подряпини. І...

Як прибрати вм’ятини з лінолеуми за 30 секунд

Лінолеум — практичний матеріал для підлоги. Його легко вкладати, мити, але від важких предметів та меблів на ньому...