...
ГоловнаПорадиЯк правильно зберігати кришталеві бокали: корисні поради

Як правильно зберігати кришталеві бокали: корисні поради

Підпишіться на нас:

Вироби з кришталю мало кого залишають байдужими. Їх благородний блиск та витончений дзвін при легкому торканні стінки бокалу — приємна мелодія. А ідеально чистий та гарний кришталевий посуд завжди буде «родзинкою» святкового столу.

Поради господиням

Правильно зберігати посуд з кришталю — ціла наука. Спочатку бокали потрібно помити водою, але вона не повинна бути гарячою. Також не треба допускати перепадів температури.

При митті кришталю не застосовують мило. Воно створює на поверхні плівку, яка стає причиною втрати блиску. Далі бокали потрібно витерти. Бокали зберігають окремо один від одного.

Кришталеві бокали можна розставити в серванті або в закритій шафі. Також зручно використовувати спеціальні підвісні планки. В підвішеному стані менше ризик, що вони наповняться пилом, який потім знову треба протирати.

Не рекомендується розставляти бокали в перевернутому вигляді. Таким чином можна пошкодити кромку. Зберігайте з урахуванням делікатності, щоб ваші прекрасні бокали довго вас радували своєю красою, цілісністю та блиском.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Безпечний домашній фумігатор проти комарів замість магазинної «хімії»

Постійно дихати хімічними засобами — не найкраща ідея. Виробники стверджують, що вони безпечні. Проте значно безпечніше, коли ви...

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а в певний момент...

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом з'являються подряпини. І...

Як прибрати вм’ятини з лінолеуми за 30 секунд

Лінолеум — практичний матеріал для підлоги. Його легко вкладати, мити, але від важких предметів та меблів на ньому...