Як виглядає наймодніший фасон спідниці літа 2022

0
Як виглядає наймодніший фасон спідниці літа 2022
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Шовкова спідниця – необхідна база жіночого гардеробу, здатна надати будь-якому наряду витонченості та шику. Як і модні плісировані спідниці, універсальне і всесезонне міді або максі, що струмує, однаково гармонійно виглядає практично з будь-якою річчю від об’ємного светра (так спідницю пропонують носити Міучча Прада і Раф Сімонс) до обтягуючого топу або вільної сорочки.

Цього сезону в гардеробі кожної модниці має бути шовкова спідниця міді білого або бежевого кольору. Незважаючи на те, що цього сезону ультракороткі спідниці правлять бал, найактуальнішою довжиною для шовкової спідниці, проте, залишається в тренді довжина міді. Спідниці середньої довжини ідеально підходять як для розслаблених, так і ділових образів. До того ж, їх можна міксувати з різними за стилем речами. Трикотажний топ стриманого кольору допоможе скласти повсякденний лук, а блуза з укороченим рукавом та пара зворушливих туфельок «Мері Джейн» створять ідеальний ретро-образ. У спеку носіть шовкові спідниці з яскравими топами з різноманітними вирізами, шнурівками та зав’язками. Доповнити такий образ можна босоніжками мюлі на танкетці чи елегантними босоніжками. Для вечірнього виходу додайте до спідниці ошатну блузу або топ, і не забудьте про стильні прикраси.

Яке взуття підібрати до шовкової спідниці? Цього літа рекомендуємо доповнювати її «грецькими» сандалями на зав’язках. Зіграйте на незвичайному контрасті шкіряних шнурків та ніжного шовку та додайте мінімалістичний кроп-топ. Ще один модний варіант – лаконічні шкіряні балетки, які повернулися до нас із початку 2010-х. Залишиться тільки додати витончену плетену сумку і вперед: такий ніжний образ підійде як для офісу (якщо дозволяє дрес-код), так і для побачення або прогулянки з друзями.

попередня статтяЯк за допомогою соди позбутися шкідників на капусті
наступна статтяЩо додати в олію, щоб смажена риба вийшла смачнішою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я