Назад у 70-ті: штани у стилі бохо знову на піку популярності

0
Назад у 70-ті: штани у стилі бохо знову на піку популярності
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Серед квітів та клітин віши – найтрадиційніших візерунків літніх суконь на подіум пробився принт пейслі. Цей культовий рослинний мотив перського походження наповнив колекції ностальгією за модою 60-х та 70-х, зокрема за епохою хіпі. Ось уже два роки дизайнери найрізноманітніших модних Будинків продовжують надихатися стилем того часу: нові колекції рясніють різноманітними бохо-мотивами. Їхнє відображення можна знайти у сукнях, блузах та спідницях, проте нашу увагу особливо привернули штани у стилі бохо.

Тягу до стилю хіпі багато дизайнерів втілили, представивши штани в техніці кроше: їх ми побачили у Paco Rabbane, Jonathan Simkhai та Gabriela Hearst. Якщо вам здається, що брюкам-крише місце лише на подіумі чи пляжі – ви помиляєтесь. Ось кілька сезонів в’язані речі захоплюють літній повсякденний гардероб і не планують зупинятися. Звичайно, відтворити подіумний образ вирішаться тільки найвідчайдушніші модники, а ось у поєднанні з простою білою футболкою або майкою-алкоголічкою бохо-брюки будуть чудово виглядати на всіх.

Якщо кроше вам все ж таки не до смаку, зосередьтеся на моделях з більш «зрозумілої» тканини, але прикрашених яскравими етнічними принтами. Такі штани в різних варіаціях ми побачили у Etro, Staud і Ulla Johnson. Їхня перевага не тільки в яскравості, а й у зручності. Вільні штани з натуральних тканин практично такі ж комфортні, як ваша улюблена піжама, але виглядають при цьому більш підходящими для виходу у світ. Бохо-брюки можна поєднувати з трикотажним топом, а зверху накинути білу оверсайз-сорочка. Усього кілька простих речей, і ваш ультракомфортний та стильний образ готовий.

попередня статтяДосвідчені господині розповіли, як варити перловку правильно
наступна статтяЯк з базиліку та лимона приготувати смачний і освіжаючий напій за 10 хвилин
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я