...
ГоловнаКрасаЯк носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Підпишіться на нас:

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів – завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так що зараз саме час, щоб розібратися з цим у всіх сенсах тонким питанням: як носити напівпрозорі тканини, щоб не виглядати вульгарно?

В арсеналі досвідчених модниць є кілька ходових ідей для створення швидких образів на будь-який випадок. Піджак – для ділового look’а, «піжамний» костюм із босоніжками – для лінивого сніданку у місті, мереживо – для романтичної зустрічі. Або не тільки для неї?

Ажурний одяг не такий простий, як здається. Так, мереживо та гіпюр дійсно виглядають спокусливо, але варто підібрати неправильний фасон або перестаратися з аксесуарами, вирізом або відтінком, і твій аутфіт швидко стає вульгарним.

Речі з ажурної тканини цілком можуть бути сучасними та елегантними, якщо вони виконані з якісних матеріалів та мають актуальний силует. Залишається головне питання — а як їх носити? Розповідаємо та показуємо!

Будуарна тема

Корсет з мережива додає одразу 100 балів до сексуального образу. Цю гіпотезу чудово довели цього року Gucci, продемонструвавши легкий для повторення подіумний look. Штани, корсет і біла сорочка зверху – вуаля, люксове комбо готове, і гаманець при цьому не постраждав.

Почни з маленьких деталей

Якщо поки що боїшся носити повноцінні ажурні речі у повсякденних образах, то почни з невеликих мереживних елементів на одязі. Зокрема, з облямівки на комірі джемпера або на подолі сукні. Візьми цей трюк на замітку, бо стилісти завжди радять не нехтувати деталями — саме вони надають вбранню цілісного вигляду.

Сукня – завжди гарна ідея

Сукні з мереживної тканини – одні з найефектніших моделей! І не лякайся прозорості матеріалу, під верхній шар завжди можна надіти звичайний лонгслів, що не просвічує, або комбінацію. А довжину сукні вибирай будь-яку: від міні до максі тут правил немає.

На рейлах у магазинах зустрічаються і повністю ажурні штани, які створені для вечірок. І так, їх теж носять з нижнім шаром — з облягаючими шортами, наприклад.

Просте зі складним

До речі, про мереживні штани (як вчасно йшлося про них), зараз ця річ – один із найгарячіших трендів сезону. Фешеністи, що тільки з ними не носять: починаючи від ажурних топів до базових сорочок. І саме другий варіант образу з гіпюровими штанами ми радимо приміряти кожну. Виглядає це вбрання зовсім не вульгарно, а все за рахунок лаконічного верху, який «розбавляє» акцентний низ. Пробуй!

Шар за шаром

Ажурний кардиган – мастхев для теплої пори року. Він майже не відчувається на тілі і підходить як накидка, наприклад на чорну маленьку сукню – це робить look цікавішим. В поєднанні з лоферами та капроновими гольфами образ стає трохи готичним. Нагадує естетику Уенсдей. Коли там, до речі, другий сезон?

Головне – не перестаратися

Мереживо далеко не з простих матеріалів. Такий матеріал вимагає уваги при складанні образу з ним, а ще не прощає помилок – при найменшому фешн-прорахунку відразу виглядає в образі «кричуще» або просто старомодно. Щоб не допустити цього, до аутфіту з гіпюровим одягом підбирай лаконічні аксесуари.

Наприклад, мереживне плаття доповни декількома мінімалістичними прикрасами без великих та кольорових каменів. Пам’ятай, розмаїття деталей у образі – не означає стильно та красиво.

Колір має значення

Тим, хто хоче носити мереживні речі, але поки що не наважується, стилісти рекомендують придивитися до одягу з гіпюру білого кольору. Він не такий примхливий у стилізації, як чорний, і його набагато легше поєднувати із повсякденним гардеробом. До речі, на перших порах, доки ти не освоїла цю тканину як слід, складай монохромні образи – в них буде простіше інтегрувати мереживний виріб.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...

Чому західні візажисти не використовують туш і тобі не радять

Для більшості з нас туш для вій є таким же важливим косметичним засобом, як помада або тональний крем....