Як носити велосипедки, які зручніші за джинсові шорти

0
Велосипедки зручніші за джинсові шорти. Як носити їх цього літа
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Велосипедки давно перестали бути атрибутом спортивного стилю, і ось уже кілька сезонів не пропадають із хронік стрітстайлу та з гардеробів фешіоніста. Не дивно, адже це чудова заміна шортам або джинсам, і будь-який образ вони роблять набагато зручнішим і стильнішим. Розповідаємо, як носити велосипеди у місті.

З піджаком

Найкраща пара для велосипедок – це класичний піджак. З ним образ вийде більш елегантним і підходящим для різних випадків: від прогулянок з друзями до походу в офіс (якщо вам дозволяє дрес-код). У літню пору краще підбирати піджак з натуральних тканин: ідеальним рішенням стане льон. Щодо взуття, до такого аутфіту однаково добре підійдуть і кросівки, і мюлі, і навіть босоніжки на підборах.

З оверсайз-футболкою

Це класичне поєднання любила ще принцеса Діана. Вибирайте яскраві футболки із принтом або базові моделі. Головне, щоб футболка була досить довгою і закривала стегна. У цьому випадку вбрання підійде навіть для міста. Доповніть образ окулярами в яскравій оправі та зручною сумкою-тоутом, і вирушайте у справах.

З сорочкою

Найкраще комбо: чорні велосипеди середньої довжини + оверсайз-сорочка. Її можна надіти як самостійно, так і в розстебнутому вигляді поверх топу. Такий об’ємний верх врівноважить велосипедки, і образ не виглядатиме надто «пляжно». Для посилення ефекту додайте до такого аутфіту мюлі або босоніжки на підборах.

попередня стаття4 “секрети” вирощування кабачків
наступна статтяЯк зробити, щоб ягоди полуниці не були дрібні та деформовані
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я