...
ГоловнаПорадиЯк вибрати хороший рюкзак для школяра

Як вибрати хороший рюкзак для школяра

Підпишіться на нас:

Коли перед очима розмаїття наплічників, вибрати хороший шкільний рюкзак – це задача з зірочкою для батьків. Адже це найважливіший аксесуар школяра, котрий буде з ним щодня. Обираючи рюкзак, ми обираємо найближчого супутника дитини, з яким вона пліч-о-пліч мандруватиме шкільними коридорами до вершини знань.

На що батькам звернути увагу при виборі наплічника

Рюкзаки Kite

    1. Ортопедична конструкція
    2. Комфорт для спини – найважливіша якість рюкзака. Він має бути таким, щоб дитина вдягнула його і пішла проводити свій активний день з відчуттям легкості. Ортопедичні шкільні рюкзаки Kite мають усі необхідні для комфорту якості. Вони схвалені німецьким Інститутом Здоров’я та Ергономіки IGR.

      Ортопедична конструкція рюкзака

      • Спинка. Перше, на що радимо звернути увагу. Запатентовані ортопедичні спинки Kite Ergo Kids та Ergo Teens оснащені м’якими пружними подушечками, які щільно прилягають до спини та підлаштовуються під її природні вигини.
      • Лямки.Вони мають бути широкими та м’якими. Рюкзаки Kite мають S-подібні анатомічні лямки з дихаючою внутрішньою поверхнею, які зручно лягають на плечі.
      • Нагрудний ремінь.Важливий елемент, який зафіксує рюкзак та допоможе збалансувати вагу його вмісту.
      • Дно.Має бути ущільнене та, бажано, прогумоване. Так воно буде менше бруднитися та чудово тримати форму

      Як вибрати хороший рюкзак для школяра

    3. Зручний функціонал
      • Відділення та кишені. Продумана система внутрішньої організації, роздільники для зошитів та книжок, відділення для ґаджетів, ключниця та органайзер: усе це допоможе підтримувати порядок всередині рюкзака.
      • Ручка-переноска. Має бути ергономічна та міцна: м’яка чи з прогумованою накладкою.
      • Світловідбивні елементи. Обов’язково мають бути з усіх видимих сторін наплічника для безпеки дитини в темну пору доби.
    4. Практичність та зносостійкість
    5. Надавайте перевагу перевіреним брендам, які дорожать своєю репутацією та гарно зарекомендували себе на ринку. Рюкзаки Kite проходять ретельний контроль якості та перевірку на зносостійкість. Вони відшиваються із міцних матеріалів та мають надійну високоякісну фурнітуру.

      Надихаючий дизайн

    6. Надихаючий дизайн
    7. Зовнішнє оздоблення рюкзака дуже важливе для школярів. Дизайн рюкзака впливає на мотивацію дитини до навчання та її впевненість в соціумі. Якщо наплічник подобається дитині, вона носитиме його з радістю.

      Kite приділяє велику увагу розробці дизайнів, які відповідають сучасним трендам та вподобанням дітей. Найпопулярніші ліцензії з улюбленими героями. А також можливість зібрати капсульну колекцію в єдиному дизайні з пеналом та сумкою для взуття.

      Купуючи рюкзаки Kite колекції 2024 року, ви долучаєтеся до благодійної ініціативи спільно з фондом «Діти Героїв». Частину виручених коштів буде направлено на покупку рюкзаків та канцелярії для дітей, які втратили одного чи обох батьків внаслідок війни.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відіпрати дуже брудні кухонні рушники просто — два перевірених способи

Рушники на кухні дуже швидко стають брудними. Постійно треба щось брати ними, витирати, а там вже за кілька...

Безпечний домашній фумігатор проти комарів замість магазинної «хімії»

Постійно дихати хімічними засобами — не найкраща ідея. Виробники стверджують, що вони безпечні. Проте значно безпечніше, коли ви...

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а в певний момент...

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом з'являються подряпини. І...