З цією зачіскою у стилі 60-х не буде спекотно влітку

0
З цією зачіскою у стилі 60-х не буде спекотно влітку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Особливо спекотні дні необхідно створити для себе максимально комфортні умови для знаходження на вулиці: вибирати одяг з натуральних дихаючих тканин, не наносити занадто багато макіяжу, користуватися SPF-засобами і, звичайно ж, подбати про зачіску. Волосся, особливо якщо воно довге, відмінно зберігають температуру і заважають теплообміну, від чого нам стає дуже жарко, тому про розпущене волосся в найспекотніші дні краще забути. Розповідаємо про найстильнішу і одночасно практичну зачіску для спекотного літа.

Зачіска кінський хвіст стара як світ. Вона вже ніколи не вийде з моди, бо вона поза часом та трендами. Хвіст іде всім: підходить будь-якій формі обличчя та будь-якому типу волосся. Тим не менш, із сезону в сезон з’являються різні модифікації, які дозволяють зробити хвіст більш актуальним. Якщо минулого літа ми носили низькі хвости з акцентними гумками та шпильками, то цього року все зовсім навпаки — хвіст має бути якомога вищим. Збираючи хвіст на маківці, ви не тільки рятуєте себе від перегріву в особливо спекотну погоду, але й візуально витягуєте обличчя. Важко пояснити, як, але це працює. Це відмінне рішення як для прямого, так і для хвилястого волосся. Однак, щоб ваш хвіст заслужив звання “найактуальнішої зачіски сезону”, необхідно додати ще один штрих – закрутити кінці вгору.

Тренду на таке укладання ми зобов’язані Жаклін Кеннеді: її знаменитий Kennedy Hair Flip у 60-ті намагалася повторити кожна жінка. Але якщо Джекі підкручувала кінці на розпущеному волоссі, то ми цього літа будемо проводити аналогічну процедуру з хвостом. Все дуже просто. Для початку зберіть волосся у високий хвіст, краще, якщо він буде гладким, без зайвих випущених у обличчя пасм. Для цього краще скористатися гребінцем з дрібними зубчиками та легким мусом для укладання. Фіксувати хвіст краще шовковою або капроновою гумкою, щоб мінімально травмувати волосся. Після цього нанесіть на кінчики волосся термозахист і приступайте до укладання. Можна використовувати плойку широкого діаметру, щипці для волосся або фен та круглу щітку для укладання. Якщо ви робите вибір на користь останнього, не забудьте закріпити результат холодним повітрям. Після зафіксуйте будь-яким засобом для укладання, яке не склеїть волосся, але при цьому добре триматиме вигин. От і все! Ваша літня зачіска у стилі 60-х готова!

попередня статтяЯк зробити, щоб ягоди полуниці не були дрібні та деформовані
наступна статтяКоли додавати сіль – до кипіння води або після
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я