Як зробити улюблену укладку француженок за 5 хвилин

Фанцуженки – визнані ікони стилю. Дивлячись на них, легко повірити, що елегантність та витончений смак у них у крові. Цей простий, але водночас неймовірно жіночний стиль доступний усім, навіть якщо ви живете зовсім не у Франції і ніколи в житті не бачили Ейфелеву вежу.

Звичайно, сказати, що всі француженки носять однакову зачіску, буде докорінно неправильно. Проте, незалежно від довжини волосся, форми стрижки та наявності чубчика, улюблені укладки француженок мають одну спільну рису — недбалість. Укласти волосся ідеальними хвилями або гладко зачесати назад – парижанка може лише для особливого випадку. У решту часу її волосся виглядатиме так, ніби на укладання вона не витратила ні хвилини, але при цьому виглядає надзвичайно.

Зробити недбале укладання дуже просто: вам знадобиться текстурувальний засіб та термозахист (якщо плануєте використовувати фен). Навіть без гребінця можна легко обійтися. Після того, як ви помили голову і нанесли незмивний догляд, акуратно промокніть волосся рушником – краще, якщо воно буде з шовку або мікрофібри, щоб не травмувати поверхню волосся. Нанесіть термозахист, потім текстуруючий засіб. Важливо, щоб він не склеював волосся. Сушіть теплим повітрям без використання гребінця, злегка піднімаючи волосся біля коріння пальцями, ніби «розпушуючи» їх, щоб пасма відокремлювалися один від одного і створювали текстуру. Потім обов’язково закріпіть результат холодним повітрям. Якщо ваше волосся позбавлене природного об’єму, скористайтеся спеціальним засобом прямо перед тим, як починати сушіння феном. Ось і все, ваша зачіска парижанки готова! Таке «французьке» укладання буде виглядати на волоссі будь-якої довжини і підійде для будь-якого випадку.

Пасевич Анна
Пасевич Анна
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я