...
ГоловнаКрасаЯк зробити барбі-френч: рожевий манікюр із неймовірним сяйвом

Як зробити барбі-френч: рожевий манікюр із неймовірним сяйвом

Підпишіться на нас:

Рожеві нігті з дорогоцінними переливами та делікатним натяком на французький манікюр… Ідеальне влучання у стиль Барбі, яке варто спробувати!

Ніжність, жіночність, блиск, розмаїття рожевого — минулого літа Барбі-стиль був особливо популярний, адже всі чекали на прем’єру фільму про ляльку, яка змінила світ.

Можливо, ти переглянула «Барбі» з Марго Роббі ще в перші дні кінопрокату. Але є ймовірність, що ти так і не подивилась цей фільм просто тому, що не любиш мюзикли. Але це не завадить тобі насолодитися естетикою барбі-стилю, яка, як і раніше, користується попитом.

Звичайно, сьогодні стиль Барбі вже не настільки поширений, як минулого року. Проте його фірмовий малиновий колір залишається актуальним  кожного літа: як у одязі, так у макіяжі та манікюрі. Тому якщо ти не знаєш, який нейл-дизайн обрати, зверни увагу на однотонний Барбі-френч, який за цей рік лише зміцнив свої позиції серед нейл-трендів.

Головний секрет такого нейл-дизайну – у використанні лаку з ефектом “котяче око”. Завдяки тому, що нігті фарбуються у два етапи, створюється ілюзія французького манікюру – при однотонному покритті!

  • Для початку покрий нігті гель-лаком з ефектом котясого ока до початку вільного краю нігтів – і за допомогою магнітної смужки задай напрямок блискучим частинкам лаку.
  • Можна діяти так, а можна покрити лаком весь ніготь і потім забрати надлишки зверху. Роби, як тобі зручно.
  • Просуши манікюр і приступай до наступного пункту
  • Нанеси той самий лак на кінчик нігтя і знову переходь до магніту. Але тепер піднеси магнітну смужку з іншого боку – щоб лак переливався інакше, ніж у більшій частині нігтя.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...

Чому західні візажисти не використовують туш і тобі не радять

Для більшості з нас туш для вій є таким же важливим косметичним засобом, як помада або тональний крем....

5 причин, чому твоє взуття виглядає “дешево” і псує весь образ

Це тільки на перший погляд здається, що взуття не впадає у вічі – саме ця деталь грає чималу...

Льняні штани для спекотного серпня: ідеальна інвестиція на цей та наступний рік

Коли стилісти говорять про грамотну інвестицію у гардероб, вони мають на увазі лляні штани. Знаєш, яка тканина є...