...
ГоловнаКрасаГрошовий манікюр на серпень: який колір лаку для нігтів принесе фінансовий добробут

Грошовий манікюр на серпень: який колір лаку для нігтів принесе фінансовий добробут

Підпишіться на нас:

Астрологія має великий вплив на б’юті-світ. Наприклад, багато дівчат кожного місяця уважно вивчають місячний календар або навіть обирають для походу в перукарню дні грошових стрижок (дати, які вважаються найбільш сприятливими для фінансового потоку).

До речі, манікюр із грошовою енергією теж існує — і він також пов’язаний із рекомендаціями астрологів.

Манікюр для залучення грошей – нове віяння із соцмереж. Спочатку про нього почали розповідати популярні астрологи, потім тренд підхопили салони і нейл-майстри, адже езотерика завжди привертає увагу 😉 Тепер майстри манікюру кажуть, що їхні клієнтки все частіше вибирають саме колір лаку для успіху з роликів, що завірусилися, в інтернеті.

На відміну від грошових днів для стрижок, манікюр для залучення грошей не прив’язаний до дат місяця — хоча при бажанні на список сприятливих днів для манікюру ти теж можеш орієнтуватися. Важливішу роль тут відіграє магія кольору в манікюрі.

Експерти кажуть, що «грошовий» колір нігтів допомагає притягувати матеріальний успіх. Це досягається завдяки тому, що кожен відтінок має вібрації. У певний момент астрологічного року певні кольори краще впливають на добробут, ніж решта тонів.

При цьому інтернет-фахівці не забувають уточнювати, що зробивши грошовий манікюр, тобі все одно доведеться докладати зусиль. Успіх не прийде сам собою. Але, можливо, якщо завдяки «правильному» кольору лаку ти більше віритимеш у себе, все дійсно вийде? 😉

Якщо ти не вважаєш себе затятим скептиком і готова перевірити ефект грошового манікюру, у серпні 2024 року обирай для покриття помаранчевий лак для нігтів.

Цього літа помаранчевий колір і без рекомендацій астрологів вважається одним із найбільш затребуваних відтінків для манікюру. На його основі роблять трендові нейл-арти: наприклад, нігті з малиново-жовтогарячим градієнтом, а також грецький манікюр з художнім орнаментом на нігтях.

Помаранчевий лак для нігтів гармонійно поєднується і з іншими яскравими відтінками, і з нейтральними базами, і з текстурними матеріалами для манікюру, на зразок дзеркальної втирки і об’ємних намистин і страз. Манікюр в помаранчевому кольорі має стільки варіацій, що тобі не складно слідувати рекомендаціям астрологів, хоч би яку форму, довжину нігтів ти не обрала.

Помаранчевий колір лаку для успіху не обов’язково використовуватиме повноцінне покриття нігтів. Його можна використовувати як яскравий акцент – наприклад, у вигляді френча або манікюру з ефектом омбре.

А ще цей яскравий колір лаку підходить для оформлення дизайнів у сезонній тематиці. Влітку багато хто вибирає для манікюру візерунки з квітами та фруктами. Помаранчевий чудово підходить для цієї мети — враховуючи, що цього літа з’явився тренд на нігті з малюнками, що імітують цитруси.

До речі, твоєму помаранчевому манікюру не обов’язково бути зухвалим і яскравим. Помаранчева палітра різноманітна і включає делікатні відтінки — наприклад, ніжний персиковий, який вважається найтрендовішим відтінком 2024 року за версією інституту кольору Pantone.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...

Чому західні візажисти не використовують туш і тобі не радять

Для більшості з нас туш для вій є таким же важливим косметичним засобом, як помада або тональний крем....

5 причин, чому твоє взуття виглядає “дешево” і псує весь образ

Це тільки на перший погляд здається, що взуття не впадає у вічі – саме ця деталь грає чималу...

Льняні штани для спекотного серпня: ідеальна інвестиція на цей та наступний рік

Коли стилісти говорять про грамотну інвестицію у гардероб, вони мають на увазі лляні штани. Знаєш, яка тканина є...