...
ГоловнаКрасаЧи можливо стати блондинкою за допомогою лазера: нова альтернатива фарбуванню, яку обговорюють...

Чи можливо стати блондинкою за допомогою лазера: нова альтернатива фарбуванню, яку обговорюють у соцмережах

Підпишіться на нас:

Хочеш змінити відтінок волосся, не записуючись до колориста? Тоді можеш звернутися до студії епіляції! Так-так, ти не дочула: деякі майстри з лазерного видалення волосся тепер допомагають дівчатам стати блондинками. Але спочатку давай оцінимо, кому взагалі може підійти цей метод.

Бути блондинкою дорого і втомлює, адже освітлення волосся – це ціле мистецтво, в якому поки що не має безпечних інгредієнтів. Освітлювачі впливають на якість волосся, тому варто знати, що витратитися доведеться не тільки на фарбування, але і на якісний регулярний догляд та регулярне тонування волосся.

Звичайно, б’юті-світ постійно розвивається, тому підтримувати блонд сьогодні набагато простіше, ніж 10-20 років тому. Але поряд з бондинг-системами для глибокого відновлення, фіолетовими шампунями і щадними техніками фарбування, існують альтернативні способи стати блондинкою. Наприклад, деякі дівчата використовують освітлювальні спреї для волосся. А нещодавно у соцмережах широко обговорюється ще один аналогічний варіант – знебарвлення волосся за допомогою лазера.

Подібні ролики з демонстрацією процедури з’явилися на робочих сторінках деяких майстрів лазерної епіляції. Фахівці називають цю техніку інноваційною та рекомендують до використання «замість агресивних хімічних складів».

На відміну від освітленого волосся знебарвлені лазером пасма нібито не потребують тонування, а витрати часу та сил на процедуру не такі високі, як при поході до колориста.

Аналізуючи подібні зааяви від майстрів лазерної епіляції, виникає відчуття, що таким чином вони намагаються підвищитит свої охвати та отримати нових підписників. Але те, з якою впевненістю вони доводять, що лазерне знебарвлення нічим не гірше за освітлення окислювачами і що для роботи використовуються щадні налаштування лазера, напевно приваблює охочих випробувати ефект на собі.

Звичайно, декілька пасм для акценту може бути не шкода. Але все-таки експерти рекомендують уникати послуги майстрів, які пропонують подібну процедуру: як мінімум тому, що безпечність такої методики просто не доведена.

Лазери для видалення волосся дійсно впливають на пігмент у волоссі. Але коли пігмент поглинає лазерне випромінювання, він нагрівається та руйнує волосяний фолікул. Цей процес ефективний для видалення волосся, але не підходить для освітлення волосся.

До того ж, коли лазер використовується для освітлення довжини волосся, виникає ряд негативних наслідків:

  • Пошкодження волосся. Лазерне випромінювання нагріває пігмент у волоссі до температури, яка може досягати 90 градусів. Це призводить до руйнування структури волосся, роблячи його чутливим. Волосся стає тонким, втрачає природний блиск і може ламатися.
  • Ризик для шкіри голови. Навіть при роботі з довжиною волосся лазерне випромінювання може впливати на шкіру голови, викликаючи опіки та подразнення.
  • Це може призвести до дискомфорту та необхідності тривалого відновлення
    Пошкодження фолікулів. Висока температура може пошкодити волосяні фолікули, що призводить до проблем з ростом волосся та можливого випадіння.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...

Чому західні візажисти не використовують туш і тобі не радять

Для більшості з нас туш для вій є таким же важливим косметичним засобом, як помада або тональний крем....