...
ГоловнаКрасаМанікюр по грецьких мотивах - найпопулярніший тренд цього літа та приклади, які...

Манікюр по грецьких мотивах – найпопулярніший тренд цього літа та приклади, які можна повторити

Підпишіться на нас:

Цей манікюр однозначно очолює список літніх нейл-трендів! У соцмережах можна знайти сотні варіантів грецького манікюру. Щоправда, не кожен майстер візьметься за повторення найпопулярніших ідей, тому до списку прикладів ми додали і кілька простих у виконанні дизайнів.

У літньому манікюрі постійно зустрічаються нейл-арти зі стиглими фруктами та ягодами, з морськими хвилями та дивовижними тропічними квітами. Але грецький манікюр натхненний іншою, не менш літньою ідеєю. В його основу лягли традиційні синьо-білі орнаменти Середземномор’я.

Чому грецький манікюр став таким популярним? Фотографії нейл-блогерів на тлі середземноморських орнаментів не могли не підкорити інтернет! До того ж синьо-блакитна гама зараз у тренді, а білий колір завжди асоціюється з літом.

У соцмережах грецький манікюр називають по-різному – Greek nails,  керамічний манікюр, нігті-Санторині. Виконувати його теж можна по-різному, адже мистецькі орнаменти у синьо-білих тонах у кожному епосі виглядають по-своєму.

Найчастіше грецький манікюр вибирають власниці довгих нігтів, наприклад, як альтернативу класичному френчу. Втім, грецький нейл-дизайн не має обмежень і на короткій довжині виглядає не менш чудово.

Щоб надати манікюру ще більше літніх вайбів, грецький орнамент часто урізноманітнюють соковитими цитрусовими відтінками. Особливо виразно виглядає поєднання глибокого синього та яскравого оранжевого кольорів. Ці тони вважаються компліментарними: вони знаходяться на протилежних краях кольору, тому доповнюють і посилюють один одного.

Орнаменти на нігтях можуть розташовуватись у будь-якій кількості та послідовності, все залежить від твого смаку та фантазії.

Переваги грецького манікюру ми перерахували. Тепер настав час поговорити і про неочевидні мінуси, головним з яких є складність виконання подібного дизайну на нігтях. Далеко не всі нейл-майстри вміють розписувати нігті, особливо коли йдеться про такий непрості і по-справжньому художні візерунки.

Звичайно, можна пошукати плівки з грецькими візерунками або стемпінг-пластини з відповідними деталями, які полегшать виконання трендового манікюру цього літа. Але якщо твої пошуки не увінчаються успіхом, не впадай у відчай — і зверни увагу на спрощений варіант грецького манікюру.

У легких ідеях для повторення грецького дизайну нігтів немає великої кількості візерунків і завитків, але поєднання синього та білого відтінків дає схожий ефект, навіть якщо йдеться про чергування крапок різних кольорів.

Ще один варіант спрощеного манікюру в грецькому стилі – замінити складні орнаменти квітковим принтом. Розуміємо, це менше схоже на оригінальну ідею «нігтів-Санторині».

Зате це теж дуже літня та барвиста ідея, і її можна реалізувати навіть у домашніх умовах!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...

Чому західні візажисти не використовують туш і тобі не радять

Для більшості з нас туш для вій є таким же важливим косметичним засобом, як помада або тональний крем....

5 причин, чому твоє взуття виглядає “дешево” і псує весь образ

Це тільки на перший погляд здається, що взуття не впадає у вічі – саме ця деталь грає чималу...

Льняні штани для спекотного серпня: ідеальна інвестиція на цей та наступний рік

Коли стилісти говорять про грамотну інвестицію у гардероб, вони мають на увазі лляні штани. Знаєш, яка тканина є...