Як підвищити врожайність картоплі втричі

0
Як підвищити врожайність картоплі втричі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Всього 4 прості підживлення здатні збільшити врожай картоплі не менше ніж утричі. Для цього досвідчені городники рекомендують використати комплексне добриво. Кажуть, що результат навіть порівняти нема з чим. Розкажемо, з чого приготувати активатор.

4 варіанти

  1. Багато городників, які випробували ці добавки, запевняють, що активувати зростання картоплі можна навіть після першого підживлення. В цьому випадку вноситься монофосфат калію (у кількості 60 г на 10 літрів теплої води) з добавками карбаміду (40 г). Розчин потрібно ретельно перемішати та обробити картоплю за допомогою обприскувача.
  2. Альтернативою першому “рецепту” може бути добавка, виготовлена ​​з 3 г хлористого калію і 30 г суперфосфату. Компоненти потрібно розчинити у 10 літрах теплої води та ретельно перемішати. Засіб також використовується для позакореневого підживлення.
  3. Наступна добавка готується з 35-40 г сульфату калію, який розводять у 10 літрах теплої води та перемішують. Картоплю удобрюють за допомогою обприскувача.
  4. Останній варіант крім стимуляції зростання є ще й профілактикою фітофторозу картоплі. Для цього потрібно змішати 3 г сечовини, 1 г мідного купоросу і 10 г суперфосфату в 10 літрах води. Готовий розчин використовується для поливу.
попередня статтяДля чого при варінні м’яса в каструлю кладуть скляний посуд
наступна статтяЯк приготувати хрусткі малосольні огірки за одну ніч
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я