Як позбутися мурах і попелиці за допомогою «десерту»

0
Як позбутися мурах і попелиці за допомогою «десерту»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У літній період у саду та городі активно господарюють мурахи, разом з якими на улюблених рослинах дачників з’являється і попелиця. В результаті комахи гублять не лише врожай, а й дерева, чагарники.

Подробиці

Можна позбавитися шкідників за допомогою спеціальних засобів, а можна скористатися одним «десертом», який відлякає комах.

Суміш проти мурах готується на основі борної кислоти. Речовина надає згубну дію на систему травлення комах. Шкідники гинуть через те, що не можуть харчуватися.

Найбільш простий спосіб – розсипати порошок стежками пересування мурах. Але хитріший варіант – це зробити солодкі приманки.

Мурахи вважаються любителями солодкого, тому не пройдуть повз «десерт». І самі поласують, і до мурашника віднесуть.

Знадобиться 10 г борної кислоти, яку слід розвести у 500 мл теплої води. У готовому розчині 3-4 години замочують шкірки від банана. Найкраще брати шкірку добре дозрілих фруктів, тому що вона найсолодша. Залишиться тільки розкласти шкірку неподалік мурашника.

попередня статтяЛітні супи із сезонних продуктів: 4 рецепта
наступна статтяЯкі продукти корисні для зміцнення суглобів
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я