Як використовувати яблука на городі

0
Як використовувати яблука на городі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Дбайливі дачники звикли з користю використовувати все, що для деяких здається марним. Згнивші або просто незатребувані яблука не слід викидати, бо з них ще можна отримати користь у господарстві.

Подробиці

Плоди яблуні є чудовою сировиною для приготування багатого на поживні речовини та вітаміни добрива. Таке підживлення за короткий термін здатне посилити родючість ґрунту.

З падалиці роблять компост або пускають на підживлення у чистому вигляді. Завдяки добривам з яблук ягідні та овочеві культури, плодові дерева пускаються в активне зростання.

Для компосту згодяться гнилі плоди. Процеси гниття прискорюють процес приготування компосту. Використовують навіть ті плоди, що ушкоджені хворобою.

Готують компост наступним чином: перший шар трави, потім яблука, попелу і все це зверху присипають ґрунтом. Падалицю, ґрунт та траву додають у рівних пропорціях. Попіл йде із розрахунку 2 л на 1 куб. м. добрива.

попередня статтяЧасник довго не зав’яне, якщо зберігати його в такий спосіб
наступна статтяЯк зберігати капусту, що залишилася після приготування борщу
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я