...
ГоловнаКрасаРукав, щоб приховати пишні руки та сукня від животика: варіанти суконь, що...

Рукав, щоб приховати пишні руки та сукня від животика: варіанти суконь, що приховують недоліки фігури

Підпишіться на нас:

Восени та взимку все, звичайно, простіше: багатошаровими аутфітами можна змоделювати фігуру як завгодно. А що робити в спеку, коли максимум, що хочеться одягнути, це невагому сукню?

От в дитинстві все було просто: хапаєш з шафи будь-яку майку із шортами, надягаєш на ходу – і бігом на вулицю. І все, ти красуня! Зараз у нас навіть до базових сарафанів А-силуету завищені вимоги: і по фігурі щоб ідеально сиділи, і колір повинен підкреслювати відтінок шкіри, і, щоб тканина була приємною до тіла і не мнулася. Ну хіба ми так багато просимо?

Звісно що, ні: сучасні бренди можуть забезпечити нас, вибагливих модниць такими знахідками. У тому числі стильними сукнями, які акуратно замаскують животик, руки та інші зони, які б ти хотіла приховати. Тягнути не будемо – показуємо!

Сховають животик

Щоб приховати животик, вибирай сукні зі спідницями А-силуету: вони м’яко розкльошовуються від талії та непомітно приховують «проблемну» зону. Виграшно буде виглядати силуетний ліф сукні: так з’явиться контраст між пишним низом і приталеним верхом – і бонусом талія здаватиметься вужчою.

Ідеально підійдуть сукні-сорочки: зафіксуй пояс прямо на талії, і животик сховається. Плюс, прямі лінії роблять силует стрункішим!

Приховають руки

Можна вибрати сукні з легкими довгими рукавами – вони чудово виглядають спекотним літом. Але якщо ти хочеш замаскувати тільки передпліччя (найчастіше дівчат турбує саме воно), то зверни увагу на сукні зі спущеними драпірованими плечима. Це суперфішка сезону-2024!

А ось з рукавами-ліхтариками будь обережніша: вони можуть занадто щільно сісти на руки і лише підкреслити їх об’єм. Вільні довгі рукави такої неприємності нам не завдадуть!

Роблять фігуру срункішою

По-перше, приміряй сукні із заниженою талією. По-друге, роби ставку на максі: ця довжина зараз вкрай актуальна, плюс сукні в підлогу здорово видовжують силует. Ідеально, якщо твоя обновка буде монохромною: образ в одному кольорі теж візуально витягує силует.

З таким варіантом сукні взувай босоніжки з довгим носком або мюлі, хоча б на мінімальних підборах. Ніжки будуть виглядати  витончено і невибагливо, і не втомлюватимуться!

Зроблять ноги довшими

Вирізи, вирізи та ще раз вирізи! Напевно, нічого не виглядає так спокусливо, як глибокий виріз на подолі довгої сукні. Використовуйте цю фішку по максимуму. Зрештою, коли як не влітку показувати свої принади!

Фасон сукні – друге питання, вибирай його, виходячи з інших нюансів. Якщо потрібно приховати руки, шукай моделі з довгими рукавами (як ми вже вище описали), а якщо ти не шанувальниця сарафанів – придивись до джинсових.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити стійкість фарбування брів, щоб рідше ходити до майстра

Ми звикли робити манікюр кожні 3-4 тижні, але з фарбуванням брів такої регулярності складно досягти: іноді ефект зникає...

Як зупинити осінній «волосопад» і покращити якість волосся

Сезонне випадіння волосся - поширене явище, з настанням холодів волосся стає сухим, як листя на деревах. Разом із...

Головне питання, яке потрібно задати нейл-майстру для якісного манікюру

Найчастіше при плануванні запису в манікюрний салон ми вибираємо локацію і майстра, переглянувши роботи в Instagram та прайс....

Як позбутися лупи, раз і назавжди

За статистикою з хронічним себорейним дерматитом стикається більше 50% людей по всьому світу. На жаль, одного шампуню для...