Яка звичка, допоможе виглядати “на п’ять років молодше”

0
Яка проста звичка, допоможе вам завжди виглядати на п'ять років молодше
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Існує багато секретів краси, які ми намагаємося дізнатися та запам’ятати. Але все геніальне – просто. Яка звичка — наш провідник у світ краси та молодості?

Спостерігаючи за перебудовами в організмі, ми можемо помітити, що деякі процеси протікають не в позитивному ключі і негативно впливають на здоров’я. Суха шкіра, землистий колір обличчя, ламке волосся, набряки – неприємні прояви збою в організмі, з якими стикаються багато жінок і чоловіків, незалежно від віку. І здавалося б, хороший косметолог і перукар можуть впоратися з цими проблемами, але, на жаль, ефект від їхньої роботи недовговічний і найчастіше помітний лише протягом деякого часу після процедури.

Найкраще лікування – це профілактика. Від способу життя та наших звичок залежить самопочуття і те, як довго ми зможемо зберігати гарну форму та молодість. Одна з ключових звичок, яку варто в собі розвинути – дотримання питного режиму.

Вплив води працювати різних органів складно переоцінити. Вода відповідає за гідратацію організму, транспортування кисню, виведення шлаків і токсинів, а також прискорює процеси регенерації, тим самим чинить прямий вплив на збереження краси, молодості та здоров’я.

Організм людини переважно складається із води. У різному віці відсоток рідини в тілі відрізняється у тілі немовляти 80% води, у дорослої людини – 65%, у літньої – 40%. Тому з віком особливо важливо дотримуватися водного балансу, і навіть якщо почуття спраги немає, потрібно пити протягом дня маленькими ковтками чисту негазовану воду.

Підтримка достатнього рівня рідини в організмі благотворно впливає на такі важливі складові:

  • Очищення організму. При нестачі вологи знижується здатність до детоксикації, що може призвести до серйозних захворювань і негативно позначитися на зовнішньому вигляді. Проста звичка, яка допоможе вам завжди виглядати на п’ять років молодше
  • Красу та еластичність шкіри. Токсини, які затрималися в організмі, часто спричиняють шкірні висипання і провокують появу зморшок і сухість шкіри.
  • Якість волосся. При нестачі вологи кінчики починають сіктися, з’являється лупа, волосся тьмяніє і втрачає еластичність.
  • Фігуру. Вода сприяє розщепленню жирів і допомагає в роботі кишечника, тим самим очищає організм і уберігає від зайвих ненависних сантиметрів.

Як підтримувати водний баланс?

Ранок слід починати зі склянки теплої води, можна додати до неї кілька крапель лимонного соку. Випита натщесерце вода бадьорить і запускає роботу всього організму.

Протягом дня потрібно регулярно пити воду маленькими ковтками, навіть якщо почуття спраги не виникло. Вода сприяє прискоренню метаболізму та виведенню з організму жирових клітин. Кількість рідини, що споживається, варто збільшити при заняттях спортом і в спеку року. Також через зневоднення відбувається затримка рідини, організм намагається утримати життєво необхідну вологу, якщо вона не надходить ззовні, через що з’являються набряки.

Важливо приділяти увагу як кількості, так і якості води. Майже у кожній сім’ї питну воду додатково очищають. Останнім часом все більшої популярності набирає іонізація. У багатьох клієнтів через неправильне харчування організм закислюється, а збагачена вода сприяє вирівнюванню pH-балансу завдяки олужнюванню.

Наш організм вимагає регулярної турботи, і тільки в цьому випадку наше тіло та обличчя будуть красивими та здоровими. Іноді здається складним пити регулярно воду, а не сік чи каву, їсти здорову їжу, а не фастфуд, але головне у перебудові щоденних звичок — почати, тоді змінити здоровий раціон буде справді складно.

попередня статтяЯкі помилки допускають городники, коли збираються пересаджувати полуницю
наступна статтяЯк готувати баклажани, щоб позбутися гіркоти та надлишку жиру
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я