...
ГоловнаКрасаДівчинка на мільйон: 9 модних лайфхаків для невисоких дівчат

Дівчинка на мільйон: 9 модних лайфхаків для невисоких дівчат

Підпишіться на нас:

Виглядати стильно і модно хочеться всім представницям прекрасної половини людства без винятку, але як бути, якщо здається, що всі актуальні тренди створені лише для ідеальних фігур з модельним зростом, а оточуючі тебе називають не інакше як дівча?

Ми провели аналіз і дізналися 9 простих лайфхаків, які допоможуть виглядати бездоганно кожній модниці мініатюрних пропорцій!

Навіть невисокі підбори «працюють на тебе»

Відчуй різницю — порівняй, як виглядає той самий образ з підборами і без. Тому варто потоваришувати з підборами хоча б для святкових образів. До речі, зовсім не обов’язково мучитися і носити шпильки – навіть невеликі і комфортні підбори вже зіграють на твою користь.

Довге пальто – твоя «історія»

Боїшся здатися смішною у такому верхньому одязі? Зовсім ні! По-перше, довге пальто створить більш обтічний силует і автоматично зробить тебе візуально вищою; по-друге, додасть у будь-який образ шик.

Оверсайзу – «так», багатошаровості – «ні»

Оверсайз + невелике зріст? Чому б і ні! У поєднанні з чимось облягаючим одна об’ємна річ у жодному разі не забере ще пару сантиметрів зросту. Головне – відмовитись від багатошаровості. Цей модний трюк, на жаль, зовсім не для тебе.

Total black рятує у будь-якій ситуації

Не знаєш, що вдягнути, — одягни чорне. Цей лайфхак (до речі, улюблений у фрацуженок) працює і у випадку з невеликим зростом. А поєднання чорних штанів і чорного взуття знову ж таки «витягне» тебе.

Хороша посадка – найголовніше

Особливо це правило стосується брючних костюмів та вбрання для особливо важливих виходів. А взагалі, найкраще знайти своє ідеальне ательє або кравця, здатного будь-яку річ підігнати з урахуванням усіх особливостей твоєї фігури.

Вибирай джинси та штани з високою талією

Будь-які штани та джинси з високою талією автоматично зроблять твої ноги довшими. Ти ще не придбала таку «рятівну» пару? Терміново до магазину!

Носи укорочені та/або обрізані джинси

Якщо ти до цього моменту відчайдушно уникала модних укорочених джинсів, поспішаємо тебе порадувати: даремно! Справа в тому, що “короткі” джинси створюють ілюзію занадто довгих ніг, а значить, знову роблять тебе візуально вищою!

Завжди виділяй талію

Якщо більшість твоїх речей без пояса або не приталені, просто придбайте кілька стильних поясів і ременів.

Короткі спідниці носи з гостроносим взуттям

Гострий ніс (не має значення, що стосується це човників, ботильйонів або чобіт) — це, мабуть, найкраща пара для спідниці. Цей трюк неодмінно додасть пару сантиметрів до твого зросту, а заразом візуально зробить ноги довшими і стрункішими.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Головне питання, яке потрібно задати нейл-майстру для якісного манікюру

Найчастіше при плануванні запису в манікюрний салон ми вибираємо локацію і майстра, переглянувши роботи в Instagram та прайс....

Як позбутися лупи, раз і назавжди

За статистикою з хронічним себорейним дерматитом стикається більше 50% людей по всьому світу. На жаль, одного шампуню для...

Чому у туркень такі густі темні брови: місцеві красуні використовують один ефективний засіб

У східній поезії безліч сюжетів присвячених красі жіночого погляду, і в традиціях турецьких красунь приділяти велику увагу майстерному...

Як зрозуміти, що ти використовуєш маску для обличчя неправильно: 5 грубих помилок

Маски для обличчя роблять домашній догляд для обличчя більш інтенсивним і допомагають швидко реанімувати шкіру після важкого дня...