...
ГоловнаЛайфстайлЯк правильно заморозити малину на зиму, щоб зберігся аромат та вітаміни

Як правильно заморозити малину на зиму, щоб зберігся аромат та вітаміни

Підпишіться на нас:

Сезон літніх ягід у розпалі й господині займаються заморожуванням ягід на зиму. У подробицях написали, як правильно заморожувати малину, щоб ягідки не зліплювалися й зберігся аромат та корисні властивості.

Подробиці

Якщо у вас домашня малина, то й мити її не потрібно. Підготуйте дощечки або кришки від лоточків, застеліть їх серветками. Викладіть ягоди на відстані одна від одної, щоб не прилипали.

Поставте в морозилку. Коли ягоди замерзнуть зберіть їх і розкладіть у лоточки або пакети. Взимку вона буде вам як знахідка. Можна класти у випічку, десерти, каші та просто їсти й згадувати літо.

Завдяки такому заморожуванню в малині збережуться всі корисні властивості та вітаміни. Цим способом можна заморожувати усі ягоди.

Якщо у вас куплена малина й вам треба її помити, тоді помийте її під душем та викладіть на серветки, щоб просохла. Тільки тоді заморожуйте.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...