Як укладати чубчик, щоб досягти “салонного ефекту”

0
Як укладати чубчик
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нова стрижка завжди йде на користь образу та настрою. Крім зміни іміджу, похід до перукаря приносить впевненість у собі, ідеальне укладання та блискучі шовковисті локони. Але через кілька днів, коли ви намагаєтеся зробити таке ж укладання вдома, ефект виходить у рази гірше – особливо, якщо справа стосується чубчика. Знайомо? Тоді розповідаємо, як правильно її укладати, щоб досягти салонного ефекту.

Подробиці

Прямий чубчик ніколи не виходить із моди, правда його укладання часто забирає багато часу та сил. Для того, щоб чубчик ідеально лежав, слід укладати його в такий спосіб. Просушіть основну частину волосся на середній потужності до стану, коли воно трішки вологе. У цей момент візьміть гребінець для укладання та почніть просушувати прикореневу зону волосся, створюючи об’єм. Далі від коріння чубчика просушуйте середину і потім кінчики, підкручуючи волосся. Під час укладання важливо не змінювати напрямок пасмів, інакше чубчик стирчатиме в різні боки, а також відтягуватиме волосся паралельно підлозі, щоб не втратити об’єм. Продовжуйте просушувати чубчик і слідкуйте за його формою. В кінці обов’язково нанесіть на волосся фіксуючий засіб, щоб усі ваші старання не пройшли даремно.

Недбалий чубчик – улюблена укладка француженок. Зробити таку зачіску дуже просто: вам знадобляться лише текстурувальний засіб для укладання та фен. Нанесіть трохи продукту на вологе волосся і сушіть теплим повітрям без використання гребінця, злегка піднімаючи волосся пальцями. Потім обов’язково закріпіть результат холодним повітрям. Усього пара хвилин, і ваш чубчик парижанки готовий!

Як укладати чубчик, щоб досягти "салонного ефекту"

Всі, хто хоч раз носив чубчик, чудово знають, як сильно дратує, коли ідеально укладений він починає розпадатися убік, утворюючи «просвіт» посередині чола. Щоб уникнути цієї неприємності, покладіть чубчик відразу на дві сторони. Для цього вам знадобиться фен та гребінець-браш. Піднімайте волосся біля коріння, щоб отримати об’єм, і витягуйте в дві сторони. Після цього можна злегка закріпити лаком або будь-яким іншим фіксатором, який не підкреслює текстуру і не дозволяє волоссю «розсипатися».

попередня статтяТрихолог назала ліки, які провокують випадіння волосся
наступна статтяЩо досвідчені господині додають в банку при засолюванні огірків
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я