...
ГоловнаКрасаЯких правил треба дотримуватися, щоб волосся мало здоровий та доглянутий вигляд

Яких правил треба дотримуватися, щоб волосся мало здоровий та доглянутий вигляд

Підпишіться на нас:

Волосся — вважають основним індикатором здоров’я. Багато чинників впливають на нього. Це і перепади температури, і стрес, і нестабільний раціон. У подробицях читайте, які 5 кроків допоможуть повернути волоссю здоровий вигляд.

Подробиці

В першу чергу треба звернути увагу на харчування. Основну масу поживних речовин і мікроелементів організм отримує з їжею, тому так важливо стежити за збалансованістю раціону.

Щоб волосся мало здоровий вигляд, в щоденному меню мають бути продукти, багаті на кальцій, залізо й цинк, серед яких жирна риба, зелені листові овочі, горіхи, яйця й бобові. Не забувайте пити воду. Не менше 2 л на день.

Важливо правильно доглядати за шкірою голови. Окрім миття, не забувайте про  скрабування, зволоження, нанесення масок і сироваток.

Треба правильно вибрати гребінець для розчісування волосся. Користування гребінцем, який вам не підходить, може призвести до випадання волосся, тому варто підбирати його відповідно до індивідуальних особливостей.

Нестабільні часи й зміна сезонів позначаються на здоров’ї і впливають на якість засвоєння поживних речовин. Саме тому вживання вітамінів — чудова підтримка організму впоратися зі стресом. Здоров’я волосся прямо пов’язане з достатньою кількістю таких елементів, як мідь, цинк, біотин і селен, які відповідають за його нормальний ріст і пігментацію.

Вибирайте наволочки з натуральних тканин. Шовкова наволочка захистить волосся від тертя й ламкості.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зрозуміти, що ти використовуєш маску для обличчя неправильно: 5 грубих помилок

Маски для обличчя роблять домашній догляд для обличчя більш інтенсивним і допомагають швидко реанімувати шкіру після важкого дня...

Румяний омбре-манікюр: тренд, який буде хітом восени та взимку

Такий варіант дизайну нігтів, напевно, порадує любительок мінімалізму. А ще він чудово виглядає і на руках, і на...

Як уникнути набряків: причини їх появи та найкращі методи боротьби

Набряки не найгірше, що може бути, тим паче, якщо ти знаєш, від чого саме вони з'являються і як...

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся блискучим і шовковистим...