Чим відмити наліт від чаю та кави на кружках

0
Чим відмити наліт від чаю та кави на кружках
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Любителі чаю та кави рано чи пізно стикаються з проблемою “пофарбованих” внутрішніх стінок улюбленої чашки. Незважаючи на те, що ви ретельно миєте посуд після кожного чаювання, це не зможе вберегти його від темно-коричневого нальоту.

Подробиці

Як би сильно ви не терли стіни і дно кружки, скільки б миючого засобу не додавали, неприємні розводи ні за що не бажають зникати.

Тому за інгредієнтом, який допоможе легко усунути проблему, слід відправлятися не до відділу побутової хімії, а прямо до продуктової полиці в магазині.

Для видалення нальоту від чаю та кавових напоїв вам знадобиться звичайна сода. Злегка намочіть чашку під водою та нанесіть харчову соду на брудні місця.

Кашкою, що вийшла, ретельно протріть кухоль всередині і зовні. Навіть якщо раніше вам здавалося, що улюблений посуд для чаювання має білий колір, тільки після такої процедури ви побачите, що означає білизна насправді.

До речі, протирати содою потрібно і чашки темного кольору, адже якщо ви не бачите бруд, це не означає, що його там немає.

попередня статтяЯк швидко приготувати картопляну запіканку з м’ясним фаршем
наступна статтяЯк вибрати необроблену отрутохімікатами черешню
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я