...
ГоловнаЛайфстайлТоп-4 пари стильного взуття: тренди сезону літо-2024

Топ-4 пари стильного взуття: тренди сезону літо-2024

Підпишіться на нас:

Дизайнери назвали тренди, які зараз діють в категорії літнього взуття. Жіночі ніжки в полі зору. Коли є гарні босоніжки, то будь-який образ починає грати новими барвами. Можна було б сказати, що взуття всьому голова. Такий оксюморон. І воно також має бути стильним, якщо ви хочете мати бездоганний вигляд. Пропонуємо подивитися на 4 пари найтрендовіших моделей цього літа за рекомендаціями дизайнерів.

Добре знайомі в’єтнамки

Про них важко забути. Навіть, коли про них не говорять дизайнери, їх всі носять та постійно купують. Якщо у вас такі є, цього літа вони надзвичайно модні. Особливо в тренді шкіряні моделі.

В'єтнамки
В’єтнамки

Босоніжки з ремінцем на щиколотці

Витончено, елегантно, ніжно та жіночно. Такі босоніжки можна комбінувати з джинсами, штанами, шортами, спідницями, сарафанами. Майже немає одягу, з чим не вийшло б їх носити. Такі в гардеробі точно мають бути.

Босоніжки з ремінцем на щиколотці
Босоніжки з ремінцем на щиколотці

Взуття з сітки

Трендово та стильно без заперечень. Балетки зі сітки можна носити будь-якого кольору. Спочатку в тренд ввійшли тільки біла та чорні, але суспільство вимагало кольорів. Тепер все на ваш вибір та смак.

Балетки з сітки

Кеди

Без них точно ніяк. Можна носити з будь-яким зручним для вас одягом. Це не тільки про спортивний стиль, але й про романтичний. Просто до нього можна додати трохи більше комфорту кедами. З джинсами, спідницями, шортами, сарафанами з джинсовкою — безліч варіантів, щоб стильно виглядати.

Кеди жіночі

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...