Як отримати два врожаї з одного куща картоплі

0
Як отримати два врожаї з одного куща картоплі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Виявляється, протягом одного дачного сезону з картопляного куща за бажання можна зібрати два врожаї. Але щоб досягти такого результату, необхідно вибрати правильний сорт городньої культури.

Подробиці

Можливо, це прозвучить незвично, але слід зайнятися вирощуванням картоплі розсадою. Після цього потрібно вчасно зібрати перший урожай, а потім «обробити» рослину перед повторною посадкою.

Однак спочатку дачнику важливо розібратися в порядку дій та в нюансі кожної з процедур.

Вирощування розсади

Якщо метою городника є отримання подвійного врожаю картоплі, вибір слід зупинити на сортах, які рано дозрівають. Хороші варіанти – це «Весна», «Карін» та «Удача».

Приймаючись за вирощування розсади, потрібно домогтися формування корінців у всіх паростків. Для цього насіннєвий матеріал слід зберігати у поліетиленовому матеріалі. Причому сам заповнений пакетик має лежати у світлому та теплому місці.

Перший урожай та повторна посадка

Через деякий час після посадки розсади у відкритий ґрунт встигне сформуватися молода картопля. Найімовірніше, перший урожай вдасться зібрати вже у першій половині літа.

Можливо, він вийде не дуже великим, але від цього не буде менш смачним.

Найдрібніші картоплини потрібно залишити на кущі. Саму рослину слід пересадити в щойно викопану ямочку.

Порожнини, що залишилися, треба засипати грунтом, який відрізняється максимальною родючістю. Далі необхідно здійснити цілу серію поливів, з великою кількістю рідини.

У результаті другий урожай буде зібрано або наприкінці літнього або на початку осіннього періоду.

попередня статтяЛікарка-дієтолог розповіла чим потрібно закушувати алкоголь
наступна статтяЛікарі назвали неочевидну користь базиліку
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я