Як носити піджак влітку: 4 стильні поєднання

0
Як носити піджак влітку: 4 стильні поєднання
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Піджак – незамінний елемент будь-якого гардеробу. Складно уявити модницю, в гардеробі якої не знайшлося б хоча б одного. Літо – не привід прибирати улюблені піджаки подалі в шафу, адже навіть у теплу пору року можна знайти їм застосування. Розповідаємо, як і з чим носити піджак цього літа.

Зі спідницею та топом

Жіночі комплекти зі спідниці та топу прийшли на зміну сукням цього сезону, а простий класичний піджак стане їм чудовою парою з кількох причин. По-перше, накинувши піджак поверх такого комплекту, ви відразу робите його доречним навіть для походу в офіс (якщо у вас немає суворого дрес-коду, звичайно). По-друге, якщо після довгого дня ви вирішите вирушити на вечірку, у піджаку вам не буде холодно повертатися додому вночі.

Брючний костюм

Як не парадоксально, але брючний костюм, будучи запозиченим із чоловічого гардеробу, залишається однією з найжіножніших та найелегантніших речей. Цього літа замість чорних та бежевих вибирайте костюми яскравих кольорів – жовтого, помаранчевого, зеленого та фіолетового. Доповнити таке вбрання буде досить нейтральним взуттям (наприклад, «невидимими» босоніжками), оскільки костюм і так досить самодостатній.

Зі спідницею міні

Міні-спідниця – найкращий вибір на літо (особливо цього року, коли ультракоротка довжина знаходиться на піку популярності), проте у поєднанні з відкритим верхом може виглядати не надто доречно. Піджак не тільки вирішить цю проблему, але й одразу зробить образ стильнішим та гармонійнішим. Під нього можна вдягнути сорочку або простий трикотажний топ.

З шортами

Влітку без шортів обійтися неможливо: це найкомфортніший одяг для спекотної погоди. Однак, надягаючи шорти, ви завжди ризикуєте виглядати надто «по-пляжному». Цього ефекту легко уникнути, додавши до шортів класичний піджак (за гарячої погоди краще вибрати модель з льону). Піджак чудово виглядатиме як з класичними костюмними шортами, так і з джинсовими.

попередня статтяЯк приготувати “намазку” для бутербродів із кабачків
наступна стаття7 перевірених способів навчитися їсти менше
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я