Як француженки полюбляють фарбувати нігті

0
Як француженки полюбляють фарбувати нігті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Француженки – визнані ікони стилю. Дивлячись на них, легко повірити, що елегантність та витончений смак у них у крові. Цей простий, але водночас неймовірно жіночний стиль доступний усім, навіть якщо ви живете зовсім не у Франції і ніколи в житті не бачили Ейфелеву вежу. тому ми вирішили розповісти про не менш важливу частину їхнього образу — манікюр.

Подробиці

Жительки Франції ніколи не женуться за трендами — ні в моді, ні в тому, що стосується їхнього б’юті-образу. Ви ніколи не побачите на парижанці яскравий нейл-арт (наприклад, мінеральний або оксамитовий), довгі нігті нарощені або скульптурний дизайн.

Найпопулярніший лак для нігтів – його повна відсутність. При цьому не варто думати, що француженки зовсім не роблять манікюр: це обов’язкова частина їхньої б’юті-рутини, часто вони відмовляються від покриття нігтів лаком. Ще один варіант – прозорий або нюдовий лак, колір якого максимально наближений до відтінку нігтьової пластини. Так нігті виглядають більш доглянутими, ніж зовсім без покриття, але зберігають дуже натуральний вигляд.

Як француженки полюбляють фарбувати нігті

Якщо справа все ж таки доходить до кольорового покриття, то в 80% випадків це буде класичний червоний. Відтінок може бути ближче до алому або до бордового – це не має великого значення. Значно рідше француженки вибирають інші яскраві кольори, а якщо це відбувається, то завжди обходяться без дизайну. Зустріти жительку Парижа з однотонним жовтим, помаранчевим або рожевим лаком ще можна, але яскравих малюнків на її нігтях ви не побачите ніколи.

попередня статтяКорисна черешня чи в ній надто багато цукру
наступна статтяЯкі продукти потрібно додати у фарш, щоб котлети вийшли “соковитими”
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я