...

Безкоштовне добриво, якому буде радий весь город: секрет від досвідчених городників

Підпишіться на нас:

Якщо ви, як і багато інших дачників, вважаєте, що домогтися хорошого врожаю без внесення підживлелнь просто неможливо, радимо вам придивитися не тільки до промислових препаратів, але і до народних рецептів.

Подробиці

Вони також показують високу ефективність, а потребують мінімальних фінансових витрат. Більше того, є навіть засоби, ціна яких дорівнює нулю – про один із них ми й поговоримо сьогодні.

Йдеться, як ви могли здогадатися, про трав’яний настій.

За словами дачників, які регулярно користуються цим подарунком природи, на подібне підживлення охоче відгукуються всі культури, що вирощуються на ділянці.

Для приготування поживного засобу вам знадобляться звичайнісінькі бур’яни, правда, з однією умовою – на них не повинно бути насіння.

Отже, коли трава буде зібрана, не гайте час і подрібніть рослини, після чого перекладіть їх у бочку, заповнивши її бур’янами на дві третини.

Залишилося наповнити бочку водою, а потім залишити на сонці приблизно на тиждень. До речі, процес бродіння можна посилити за допомогою добавок, наприклад, нового гною. На 50 л знадобиться 1-2 кг.

Через 7 днів можна розбавити отриманий концентрований засіб водою в пропорції 1 до 5 і використовувати для поливу культурних рослин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я