Як прати бейсболку, щоб вона не деформувалася

0
Як прати бейсболку, щоб вона не деформувалася
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Незважаючи на те, що головні убори не потребують частого чищення, освіжити їх іноді все одно потрібно.

Подробиці

Ефективного результату допоможе досягти прання в посудомийній машині. Для цього слід розмістити речі на верхній полиці посудомийки. Тут бейсболка не піддаватиметься агресивному впливу гарячої води та повітря, а пройде максимально можливе дбайливе очищення.

При необхідності можна скористатися захисною сіткою або спеціальним металевим утримувачем, призначеним для головних уборів. Такий пристрій допоможе уникнути зминання в процесі прання.

Після того, як ви розмістите кепку у посудомийці, виберіть найкоротший цикл очищення. Якщо в техніці передбачено ручне регулювання температури, встановіть максимально низьке значення.

Пам’ятайте: користуватися автоматичним сушінням бейсболки в посудомийній машині не можна, інакше тканина та форма виробу деформуються.

Для прання зазвичай використовують засіб для миття посуду. Проведіть попередній тест на непомітній ділянці кепки, щоб оцінити, як поведете себе тканина.

попередня статтяЩо кинути в каструлю, щоб картопля повністю проварилася, але не розварилася
наступна статтяЯк за 10 хвилин приготувати “цілу гору” пиріжків
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я