...

3 неочевидні ознаки поганого ремонту: неважливо, скільки грошей витрачено – доведеться переробляти

Підпишіться на нас:

Ремонт змушує власників квартири перебувати у постійній напрузі, адже їм необхідно пам’ятати безліч деталей: де розмістити розетки в кімнаті, коли замовити меблі для кухні, через скільки днів доставлять плитку тощо.

Щоб захистити мозок від навантаження, організм може «очистити» пам’ять, видаливши інформацію, яку вважає за непотрібну. В результаті, до кінця ремонту можна виявити, що багато було втрачено.

Подробиці

Є ознаки, які можуть вказувати на неякісний ремонт.

Погана прокладка комунікацій

Навіть якщо ваш інтер’єр виконаний в індустріальному стилі або лофт, відкрита прокладка комунікацій може його зіпсувати. Кабелі, труби та димарі кондиціонерів повинні бути приховані, щоб вони не порушували гармонію інтер’єру.

Безумовно, приховане прокладання вимагає додаткових витрат і часу, але економія на монтажі інженерних систем може призвести до неприємних наслідків.

Помилки у монтажі вікон

Якість встановлення вікон у квартирі має велике значення. Вона впливає не лише на зовнішній вигляд інтер’єру та загальну атмосферу в будинку, а й на рівень комфорту. Якщо після встановлення вікна виявляється перекошена рама, проблеми зі стулками, конденсат на склі, протяги – значить робота була виконана неякісно.

Серед можливих причин – неправильне встановлення рами чи підвіконня, не відрегульована фурнітура, негерметичний монтажний шов. Крім того, недотримання технології встановлення вікна може спричинити появу плісняви.

Неправильно підібрана кольорова гама

Часто вибору кольорів для інтер’єру не приділяють належної уваги і в результаті колір не виправдовує очікувань. Щоб уникнути цього, колористи рекомендують підбирати відтінок на непідготовлених сірих стінах. Це пов’язано з тим, що будь-який колір на білому тлі здається яскравішим, а на сірому тлі тон буде більш стриманим.

Важливо не загубитися серед величезної різноманітності відтінків та правильно підібрати колірну палітру. Для цього можна використовувати правило трьох кольорів: вибрати три основні тони та використовувати їх у різних елементах інтер’єру. Головний колір має займати 60% простору, який підтримує – 30%, акцентний – 10%.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я