3 способи застосування простроченого крему для обличчя

0
3 способи застосування простроченого крему для обличчя
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У будь-якої жінки в процесі генерального прибирання знайдуться креми, які вже навряд чи будуть використані: деякі просто не підійшли, а в інших закінчився термін придатності. Не варто поспішати та викидати косметичні засоби – їх можна вміло використовувати у побуті. Які корисні лайфхаки можуть стати в нагоді

Для виробів зі шкіри

Профільні засоби для шкіряних речей коштують чимало. Однак їх можна замінити на звичайний крем для обличчя. Для цього потрібно почистити річ та підсушити.

Потім тонким рівним шаром наносимо сам крем. Через чверть години потрібно відполірувати річ чи взуття паперовим рушником.

Для доглядових процедур

Не варто переживати, що прострочений або невідповідний засіб не можна використовувати за прямим призначенням. З крему вийде чудова основа для пілінгу.

Можна додати до нього цукор, каву або сіль для посилення ефекту та використовувати звичним чином.

Фурнітура

Згодом вона втрачає колишню привабливість, стаючи тьмяною. Проте звичайний крем швидко виправить ситуацію. Спочатку очищаємо фурнітуру від бруду або жиру, підсушуємо ганчіркою.

Наносимо крем, залишаємо на 5 хвилин і поліруємо паперовим рушником.

попередня статтяНезвичайна окрошка з крабовими палочками
наступна статтяОсновні помилки прихильників здорового способу життя
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я