5 батьківських порад, які варто запам’ятати

0
5 батьківських порад, які варто запам'ятати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Що б ми робили без батьків! На жаль, ми не завжди слухаємо їхні поради, навіть незважаючи на те, що вони, можливо, можуть змінити і полегшити все наше життя.

Як часто ви слухаєте поради батьків? Ну, можливо, коли вам було років п’ять, вам не було більш незаперечних авторитетів, ніж мама і тато, але зараз, ставши дорослою і самостійною жінкою, ви не потребуєте «чиїхось порад». А ось і неправда, потребуєте, і ще як. Але якщо ви все-таки з якихось причин не хочете запитувати у батьків, що вам робити зі своїм життям та кар’єрою, то прочитайте хоча б нашу статтю.

Сприймайте помилки як можливості

“Не вийшло? Ну нічого, наступного разу вийде». Згадайте, як вам казали це батьки в дитинстві, адже вони були шалено праві. Помилки найчастіше сприймаються нами як поразка. Вони неприємні та часто принизливі. Проте будь-яка людина з досвідом за плечима скаже, що подолання труднощів — це найефективніший спосіб чогось досягти. Не вийшло? Забудьте образу, встаньте, обтрусіть сльози з очей і вперед заново штурмувати кар’єрний Олімп.

Будьте чесними

Прямота цінується не лише  у міжособистісних відносинах, а й у роботі, особливо у співбесідах. Не варто перебільшувати про знання 10 мов, віртуозне володіння технікою ремонту комп’ютерів за допомогою погляду або вміння вирішувати фінансові проблеми прикладанням листа подорожника до документів. Рано чи пізно ваша брехня розкриється, і тоді настане момент сорому. Запам’ятайте: не треба брехати ні роботодавцю, ні близькій людині.

Чистота – запорука здоров’я (і успіху)

Повірте, недаремно вас вчили заправляти вранці ліжко і мити посуд після себе. Це не лише підтримує чистоту в будинку, а й дисциплінує. Навчившись прибирати за собою, ви не робитимете проблеми зі змісту робочого столу в порядку, потрібних документів по папках, а важливі контакти не загубляться у горі сміття. Дисципліна, знаєте, штука корисна.

Робота для життя, а не життя для роботи

Це правило застаріло, і взагалі від нього тхне нафталіном, скажете ви. Сучасна людина не знає про час відпочинку. Ми вічно біжимо, працюємо вдень і вночі, а вихідні, на нашу думку, створені лише для того, щоб працювати з дому, а не в офісі, як завжди. На жаль чи на щастя, переробки, скажімо ми вам, є неефективними. Запам’ятайте: що більше ви працюєте, то гірше це у вас виходить. Людина не робот, їй потрібен час на відпочинок, і кілька годин на тиждень недостатньо.

Завзятість, завзятість і ще раз завзятість

Ніколи не здаватися — гарне гасло для життя. Коли вам батьки вперше сказали, що не варто впадати у відчай і треба завжди йти вперед, вони відкрили вам найбільшу таємницю успішної людини. Ніщо хороше не дається задарма, за все треба боротися. Пам’ятайте це, коли наступного разу знову загорнуть ваш проект. Один начальник відмовиться, інший погодиться і ваша мрія реалізується.

попередня статтяПеревірте себе: 5 ознак здорової самооцінки
наступна статтяСмачно та корисно: 5 “здорових” страв, які сподобаються дітям
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я