...

Як використовувати аспірин не за призначенням і з користю: 4 варіанти

Підпишіться на нас:

Якщо в твоїй аптечці є аспірин, то ти вже маєш потенційно чудовий продукт для б’юті-ритуалів! Цей простий засіб може замінити навіть дорогі креми та шампуні для деяких процедур. Розглянемо 4 класні способи використання цих пігулок у б’юті-ритуалах:

Проти зморшок та висипань

Саліцилова кислота, яка міститься у складі аспірину, відома своїми протизапальними властивостями, вона також допомагає очищувати шкіру від зайвого шкірного жиру та омертвілих клітин. Щоб створити чудодійний б’юті-засіб, здатний зменшувати ознаки старіння, розітри 5 таблеток аспірину на порошок, змішай їх з 1/4 склянки води та чайною ложкою меду. Нанеси цю суміш на обличчя на 10 хвилин, а потім змий теплою водою. Регулярне застосування такої маски може допомогти вам зберегти молодість шкіри.

Проти лупи

Аспірин може бути корисним і для тих, хто стикається з проблемою лупи. Додайте порошок з 2 таблеток аспірину до вашого звичайного шампуню – і він стане лікувальним. Лише декілька застосувань, і проблема з лупою може бути забута.

Для відновлення кольору та блиску волосся

Після фарбування волосся може виглядати тьмяним та безжиттєвим. Але аспірин може допомогти їм повернути природний блиск! Розчиніть 8 таблеток аспірину у склянці теплої води і нанесіть цей розчин на волосся. Залиште його на 10-15 хвилин, а потім змийте – і ваше волосся знову буде виглядати здоровим та сяючим.

Проти укусів комах

Якщо вас покусали комарі і шкіра подразнена і свербить, аспірин може допомогти зняти ці неприємні відчуття. Просто натріть місце укусу роздавленим аспірином – і свербіж зменшиться.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я