Як вода з лимоном “дарує” кімнатним рослинам рясне цвітіння

0
Як з допомогою лимону зробити, щоб кімнатні рослини рясно цвіли
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Левову частку у здоровому розвитку кімнатних рослин грає не лише якість ґрунту, а й полив. Багато залежить від води, якою поливають квіти будинку. Наприклад, водопровідна не найкращий варіант. Хлор, важкі метали та інші компоненти потрапляючи у ґрунт, отруюють життя рослинам.

Подробиці

Ознакою того, що вода, якою поливають рослини, низької якості, є білий наліт на ґрунті.

Тому і виходить, що господарі квітів пестять і плекають їх, підгодовують добривами, а вони все одно чахнуть і сохнуть. Однак вихід у цій ситуації є: потрібно використати правильну воду для поливу.

Пом’якшити воду та нейтралізувати шкідливі речовини допоможе лимонна кислота. Деякі квітникарі використовують справжній лимонний сік. У цьому випадку строгих рекомендацій немає – кожен застосовує те, що зручніше.

Вода з лимонною кислотою запобігає появі білого нальоту в горщиках, покращує засвоєння квітами поживних речовин, запобігає розвитку хлорозу та хвороб коріння.

Як приготувати воду для поливу

Набирають 5 л води та дають їй відстоятися. Потім додають четверту частину чайної ложки лимонної кислоти. Засіб повинен повністю розчинитись. Після цього зазвичай поливають квіти. Таку воду використовують щоразу, коли проводять полив рослин.

попередня статтяЯк Бріжит Макрон вдається зберігати стрункість і молодість
наступна статтяЯку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я