...

Названо дієвий спосіб, який швидко мотивує жінок до нових звершень в житті та роботі

Підпишіться на нас:

Жіноча психіка влаштована таким чином, що вона на піку своїх можливостей може просто відмовити. В такий момент втрачається жага до нових звершень, відчувається емоційне вигорання. Так, мотивація може пропасти. В такому випадку навіть успішний початок справи може швидко завершитися. Де жінці взяти мотивацію?

Подробиці

Як не дивно, але стрес може бути корисним. Для емоцій та тіла помірна доза стає рушійною силою. Як не прикро звучить, але в стані стресу жінки можуть гори звернути. В такі моменти з’являється сила, яка просто виводить на новий рівень.

Помірний стрес допомагає побачити нові шляхи розв’язання питань. На них просто відкривається новий погляд. І не варто думати, що помірний стрес обов’язково повинен супроводжуватися істериками та прийманням заспокійливого. Зовсім ні.

Ви можете зробити для себе щось, чого ви раніше не робили. Не стрибали з парашутом? Тоді зробіть це. Відчуєте новий смак до життя. Емоції після такого обнуляються. Адреналін та стрес активує мозок так, як ніщо інше. В кожного свої способи викликати помірну зміну свого стану. Способів багато. Головне, запустити потрібний вам в період застою адреналін.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я