...

П’ять простих та дієвих порад, як зробити кожен день кращим

Підпишіться на нас:

В силах кожної людини робити кожен свій день кращим. Якщо ви відразу махнули рукою та намагаєтесь суперечити цій догмі, не варто. Вона не потребує доведень та виправдань.

Є прості способи, які дійсно працюють. Можливо, треба їх спробувати, щоб життя набуло нових фарб. В один момент нічого не зміниться, якщо говорити об’єктивно. Немає чарівного способу, але можна змінити свої думки, ставлення до навколишніх речей, подій, ситуацій, сформувати нові навички, які допоможуть робити кожен день дійсно кращим.

Планування дня

Графік справ та завдань допомагає організувати день, ефективно використовувати час. В план дня рекомендується вписувати не тільки обов’язкові пункти, але й бажані. Наприклад, почитати книгу, посидіти з кавою в тиші. Та навіть влаштувати сієсту — ідеальний пункт, хоча й не завжди реальний для виконання. Але ж нічого не заважає його вписати.

Читайте книги

Почніть з кількох сторінок, якщо ви давно не читали. Поступово збільшуйте кількість. Ваша ціль — довести читання до години кожного дня. Так ви будете розвивати пам’ять та концентрацію уваги, покращувати когнітивну функцію. Ви побачите, наскільки легше стане запам’ятовувати інформацію.

Аналізуйте день

Наприкінці дня проаналізуйте, що саме вам вдалося зробити, наскільки день вийшов продуктивним. Якщо є моменти, які вам не подобаються, змініть їх на наступний раз. Маленькі кроки до великих змін в житті.

Позитивне мислення

Своїми думками ви створюєте світ навколо себе. Зробіть його позитивним, наповніть думками про хороше. Будьте впевнені в собі, любіть себе та своє життя, мрійте, вчіться вірити у свої мрії.

Якщо у вас звичка говорити: «Та в мене нічого не буде», «Я не зможу цього зробити та досягти», «Кому це треба?». Варто спробувати трансформувати на: «Я спробую», «Я досягну, буду все для цього робити», «Це мені треба». Не шукайте підтримку ззовні. Вона всередині вас.

Посміхайтеся від душі

Життя таке швидкоплинне. Навколо може бути все сіро та сумно, але ж завжди можна знайти привід для посмішки. Ловіть моменти радості в найменших дрібницях. Та й від душі посміятися варто, щоб отримати позитивні емоції. Навіть, якщо причина в простому відео з соцмереж.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я