Як Бріжит Макрон вдається зберігати стрункість і молодість

0
Як Бріжит Макрон вдається зберігати стрункість і молодість
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Перша леді Франції не захоплюється новими велнес-трендами, віддаючи перевагу старому, але вірному методу.

Бріжіт Макрон у квітні цього року виповниться 68 років і, судячи з актуальних фотографій першої леді Франції, вона відзначить цю подію в чудовій формі. Дружина президента не скаржиться на зайву вагу і без роздумів може дозволити собі сукні та спідниці, що підкреслюють стрункі ноги. Але як Бріжит вдається зберегти фігуру? Можна припустити, що мадам Макрон дуже пощастило з генетикою, проте перша леді Франції не забуває і про дієту.

Перша леді Франції з чоловіком у Єлисейському палаці, 7 травня 2017 року

Макрон виглядає на 10-15 років молодше за своїх однолітків і вибирає досить сміливі моделі одягу, але, коли мова заходить про харчування, деякі нутріціоністи можуть назвати Бріжит старомодною. Вона не фанатка популярної дієти ( не рахувати калорії, не дотримуватися купи правил і при цьому худнути і покращувати стан організму та шкіри) та не захоплюється фастингом (інтервальне голодування). Вона лише стежить, щоб у її щоденному раціоні було не менше 10 сезонних овочів та фруктів, і за жодних обставин не бажає бачити на столі фаст-фуд.

Дієтолог Френкі Філліпс відзначає грамотний підхід мадам Макрон. За словами фахівця, ставка на різноманітні фрукти та овочі у щоденному раціоні — один із найкращих способів зберегти здоров’я та продовжити молодість: «У людей, які вживають п’ять порцій (близько 400 грамів) фруктів та овочів на день, знижується ризик розвитку кількох хронічних захворювань, включаючи хвороби серця та рак».

Фрукти та овочі – не тільки джерело клітковини, настільки необхідної у зрілому віці, а й поживних речовин. Сьогодні багато нутріціоністів настійно рекомендують збагатити раціон овочами з високим вмістом вітамінів замість звичних БАДів.

З’являються навіть спеціальні списки овочів та фруктів з омолоджуючим ефектом. Зазвичай очолюють такі рейтинги такі продукти:

  • Шпинат. Багатий лютеїном та зеаксантином, які перешкоджають розвитку катаракти та позитивно впливають на стан сітківки очей.
  • Червоний перець. Містить багато вітаміну С та каротину, які вважаються потужними антиоксидантами. Вітамін С дозволяє зміцнити імунітет, запобігти старінню шкіри та появі зморшок
  • Яблука. Один з найпопулярніших anti-age фруктів з високим вмістом пектину, який дозволяє вивести токсини та зберегти еластичність шкіри.
  • Авокадо. Продукт із дуже високим вмістом вітаміну E. Вітаміну E – потужний антиоксидант. Нутриціністи наполегливо радять страви з авокадо тим, хто має суху і роздратовану шкіру.
  • Брокколі. Багата кверцетином, антиоксидантом із протизапальними властивостями. Вважається чудовим засобом для профілактики колітів та артриту.
попередня статтяЯк приготувати паніровку з чіпсів до рибних котлет
наступна статтяЯк вода з лимоном “дарує” кімнатним рослинам рясне цвітіння
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я