5 типових помилок у денному макіяжі, і як їх уникнути

0
5 типових помилок у денному макіяжі, і як їх уникнути
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тенденції останніх років поступово призводять до того, що відмінностей між денним та вечірнім макіяжем стає дедалі менше, і це не може не тішити. Сьогодні навіть найяскравіший та експресивний макіяж доречний у будь-який час доби, а нейтральний макіяж, що доповнює найвишуканіші вбрання, ми все частіше бачимо на званих вечерях та червоних доріжках.

Виходить, що колірна палітра та складність макіяжу безпосередньо залежать лише від вашого настрою та стилю. Тим не менш, можна виділити ряд типових помилок у макіяжі, які можуть зіпсувати найцікавіший задум і яких слід уникати, щоб створений макіяж не завдавав дискомфорту.

Непідготовлена ​​шкіра

Навіть перед найлегшим і непомітним макіяжем ваша шкіра потребує ретельної попередньої підготовки. Якщо ви недостатньо очистили шкіру або зволожили її за кілька хвилин перед тим, як нафарбуватися, ваш макіяж ризикує виглядати неохайним і може швидко попливти протягом дня.

Перед тим, як приступати до нанесення макіяжу, вмийте обличчя з очищуючим гелем або пінкою, протріть обличчя тоніком або лосьйоном, зволожте шкіру за допомогою сироватки і крему, або просто крему, якщо вашій шкірі не потрібний додатковий догляд.

Раз на тиждень можна відлущувати шкіру за допомогою спеціальних скрабів та скаток. Не відмовляйте собі в масках, які допоможуть ефективно вирішити проблему нерівного тону шкіри – зволожити, наситити і очистити її. Таким чином, вона буде виглядати доглянутою, гладкою і сяючою навіть без спеціальних тонуючих засобів.

Матовий та стійкий тон

Для денного часу доби, особливо влітку, візажисти та дерматологи не рекомендують використовувати матові тональні засоби. Якщо ви не пристрасна шанувальниця образу і стилю Діти Фон Тіз, такий ефект на шкірі в денний час буде виглядати жахливо неприродно і, можливо, додасть вам кілька років.

Сучасні тональні засоби, такі як тонуючі флюїди, ВВ- та CC-креми, дозволяють ефективно вирівняти тон шкіри, вивільнити її внутрішнє сяйво та приховати дрібні недоліки без втрати природності та візуальної легкості.

Не бійтеся додавати трохи додаткового сяйва шкірі за допомогою хайлатера з дрібними світловідбиваючими частинками у складі: вони допоможуть домогтися гарного рельєфу шкіри і надати обличчю виду.

Активне скульптурування

Ще кілька років тому скульптурування обличчя було прерогативою професійного макіяжу, хоча за денного світла воно було абсолютно недоречним. Але прогрес не стоїть на місці, і сьогодні сучасні технології дозволяють створити скульптуруючий продукт з дуже легкою текстурою, який виключає ризик грубого важкого макіяжу.

Вибирайте малопігментовані скульптуруючі засоби, що ідеально підійдуть для денного макіяжу на кожен день. Підкресліть їм лінію вилиць, підборіддя, скроневі западини та лінію росту волосся – це допоможе зробити риси обличчя більш виразними та витонченими.

Драматичні smokey eyes

Насичені темні смоки з ефектом котячого погляду – це яскравий макіяж, але точно не для денного макіяжу: таке рішення неприємно “обтяжить” б’юті-образ і змусить вас почуватися дискомфортно. Якщо вам хочеться зробити макіяж з акцентом на очі, намалюйте смоки, але в більш нейтральних відтінках – наприклад, у сіро-коричневих або платиново-золотистих. Такий макіяж виглядатиме по-справжньому рок-н-рольно, але при цьому завжди акуратно та доречно.

Щільне покриття на губах

Для літніх сонячних днів візажисти радять на якийсь час відкласти помади з матовою або насиченою живильною кремовою текстурою. Вона може легко «поплисти» на спеку та зробити образ неакуратним. Недарма літо – це час блисків для губ. На пляжі або в місті соковиті блискучі губи будуть виглядати свіжо і привабливо. Вибирайте прозорі, яскраві ягідні, персикові або рожеві відтінки.

попередня статтяТроянди стануть красивішими, якщо поруч з ними посадити деякі рослини
наступна статтяПоради остеопата: як перестати сутулитися і “натренувати поставу”
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я