...

Родинний гороскоп на червень 2024 року для Близнюків, Водоліїв, Терезів

Підпишіться на нас:

За кілька днів наближається червень. Настав час дізнатися, що очікує знаки стихії Повітря в перший літній місяць. Читайте далі в статті родинний гороскоп від астрологів та тарологів. В ньому ви дізнаєтеся, що очікувати від родини та близьких чи дальніх родичів.

Близнюки. В червні спілкування з родичами буде на паузі. Радісних зустрічей, спільних святкувань, запрошень та теплих зустрічей не очікується. В червні Близнюки можуть несподівано дізнатися певну таємницю про родича. З найближчими людьми з родини, з якими живуть Близнюки, взаємовідносини будуть напружені. Будуть відчуватися обмеження та тиск, через що можуть виникати конфлікти.

Водолій. На початку літа Водоліям варто підготуватися до конкуренції з родичами. Прогнозуються суперечки, розмови, з’ясування відносин. Причиною може бути нерухомість, житло, бо Водолій хоче все контролювати в цьому періоді. Така поведінка не властива Водоліям, але зараз вони хочуть інший розвиток подій на свою користь.

Терези. В червні можливі судові позови з родичами. Також можливе розв’язання питань щодо спадку, переоформлення документів. Терези можуть стати посередником чи суддею між родичами, які в червні можуть серйозно посваритися. Завдання Терезів справедливо допомогти вирішити конфлікт чи сварку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я