...

Три фрази, які всі чоловіки хочуть почути від жінки

Підпишіться на нас:

Якими б сильними, сміливими та хоробрими не були б чоловіки, але вони потребують жіночої підтримки, уваги, кохання.  У відносинах слова мають велике значення. Вони можуть підтримати стосунки, врятувати їх або нанівець зіпсувати. Є три фрази, які завжди бажані, вони відкривають двері душі, тож варто частіше їх використовувати. Тоді й жінці буде щастя.

«Ти дуже крутий…»

Так, чоловіки обожнюють, коли жінки їх хвалять та дивляться на них захопленими очима. Скажіть йому «Ти такий крутий, коли жартуєш», «Ти так круто вмієш розв’язувати проблеми», «Ти так круто готуєш шашлик». За що можна похвалити чоловіка, за те й хваліть.

«Ми впораємося з цим разом»

Проблеми в житті та тяжкі часи періодично псують настрій, заставляють сумніватися в собі. Так можна й до депресії докотитися, а з неї вибиратися досить важко. Підтримайте свого чоловіка. Скажіть йому такі важливі для нього слова підтримки: «Ми з усім впораємося разом». І ви побачите, наскільки багато сили мають ці слова.

«Я пишаюся тобою»

Пишатися можна не тільки за успіхи в бізнесі, отримання нагород та перемоги. В повсякденному житті теж багато причин для цього. А чому не пишатися чоловіком, який після роботи допоміг по господарству або на риболовлі сам зловив великого коропа. А може ваш чоловік пробіг марафон 20 км та отримав медаль за участь. Завжди є причина, яка дає змогу пишатися коханим чоловіком.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я