...

Як жінці привернути увагу доброго та чуйного чоловіка, а не бездушного нахаби

Підпишіться на нас:

Жіноче щастя таке крихке, адже знайти, зустріти справжнього чоловіка — дійсно вдача. Подвоїти шанси можна, якщо сформувати в собі правильну поведінку та звички. Це буде приваблювати добрих та хороших чоловіків. Поговоримо про це детальніше далі в статті.

Подробиці

Дослідники в області стосунків між чоловіками та жінками зазначають, що є певні вади поведінки, які просто відштовхують потрібних представників сильної статі. Чого не варто робити, читайте в наступному переліку:

  • Видавати себе за ту, якою ви не є. Якщо ви не вмієте готувати, не є гуру в бізнесі, терпіти не можете чогось чи когось, тоді говоріть про це відверто. Намагатися приміряти на себе нереальний для вас образ та відповідати йому у всіх деталях дуже вимотує. Воно вам треба?
  • Шукати кохання в різноманітних клубах. Відсоток щасливої зустрічі є, але потрібно бути готовою до побічних ефектів. В таких місцях чоловіки мають на меті розваги, а не серйозні стосунки. Вони це також розуміють, тому не факт, що добрий чоловік захоче продовжувати спілкування з жінкою, яка з усіма дуже люб’язна, бо шукає кохання.
  • Занадто активно про себе нагадувати. Знайомство з чоловіком — половина успіху. Навіть вже при встановленому контакті не варто постійно надзвонювати, писати безліч повідомлень, питати, що він думає про ваші стосунки. Така поведінка дуже швидко відлякує потенційно постійного партнера.

Будьте собою, будьте щирі, не робіть інтриги та трохи тримайте дистанцію, а не завалюйте повідомленнями в усіх месенджерах. Якщо чоловік призначений долею для вас, то він буде з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я