...

Секрет урожайних помідорів: всього два підживлення

Підпишіться на нас:

Вирощування здорових та смачних помідорів є пріоритетом для багатьох садівників. Для досягнення цієї мети необхідно правильно доглядати за рослинами.

Подробиці

Є доволі ефективний метод підживлення помідорів, який дозволить вам отримати рясний урожай, використовуючи всього два підживлення.

Підживлення з появою перших плодів

Для успішного вирощування рослин потрібно підготувати розчин із 20 г сульфату калію та аміачної селітри, розведених у 10 л води. Отримана суміш буде джерелом необхідних поживних елементів здорового розвитку плодів.

Через 30 днів після першого підживлення необхідно провести друге підживлення тим самим розчином. Це дасть додатковий поштовх для зростання та розвитку помідорів.

Поліпшення смакових якостей помідорів

Щоб надати томатам більш насиченого смаку, радимо використовувати підживлення “Цитовіт”. Воно містить багато мікроелементів, які благотворно впливають на розвиток рослин.

Для приготування розчину у 3 літрах води необхідно розвести 1,5 мл препарату та обприскувати рослини цим розчином раз на 2 тижні.

Таке підживлення слід проводити двічі на сезон: перший раз на початку цвітіння, другий раз при появі плодів.

Додаткові способи покращення смаку помідорів

Для покращення смаку помідорів рекомендується використовувати ще один метод.

У 10 літрах теплої води розчиніть 2 склянки деревної золи і залиште настоятисчь протягом 6 годин.

Потім полийте рослини цим розчином. Подібне підживлення рекомендується проводити кожні 14 днів протягом усього вегетаційного періоду рослин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я