...

Вишнева кола: приклади модного фарбування весни, яке точно оцінять брюнетки

Підпишіться на нас:

Кола з присмаком вишні… Ні, ми зараз не про твій улюблений газований напій, а про трендове фарбування сезону весна/літо 2024. Спробуй його обов’язково!

Фарбування – один із найпростіших способів оновити образ. Цього сезону у тренді незвичайний тон «вишнева кола» – яскравий та насичений відтінок, який підкреслить твої індивідуальність та стиль.

Вишнева кола поєднує в собі червоні та коричневі відтінки та виглядає дуже виразно. Найкраще колорування «ляже» на локони брюнеток, проте урізноманітнити свій стиль за допомогою яскравих пасмок можуть і блондинки, і руді. Головне тут – правильно підібрати колір і навчитися доглядати за волоссям після фарбування. Тож не ігноруй рекомендації колориста!

Красиво «розлити» на волоссі вишневу колу досить просто: процес у цьому випадку по суті не відрізняється від звичайного мелірування. Але якщо фарбуєшся вдома сама, не забудь спершу провести тест на алергію, щоб запобігти неприємним наслідкам. Важлива і правильна підготовка волосся: не варто фарбувати волосся відразу ж після хімічної завивки або випрямлення.

Щоб тон довше залишався яскравим та насиченим, використовуй спеціальні шампуні та кондиціонери для фарбованого волосся, а також не перегрівай локони феном та праскою. І так – без термозахисту нікуди!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я