...

Три важливих нюанси для вирощування моркви з ідеально рівними коренеплодами

Підпишіться на нас:

Морква, хоча є найрозповсюдженішою культурою для вирощування на городах, але з нею постійно трапляються певні складнощі. Особливо це стосується форми коренеплодів. Шкода збирати врожай з кривих. Велике бажання побачити рівні та соковиті морквини.

Подробиці

Найперше розвиток коренеплодів залежить від правильного поливу. В перший місяць після висаджування потрібно поливати регулярно. Особливо перших два тижні. не повинно бути занадто багато вологи, проте регулярність стоїть на першому місці.

Коли ви зробите проріджування молодих морквинок, тоді кількість поливу можна зменшити, проте кожен з поливів повинен бути рясним. Ґрунт треба просочувати водою не менше, ніж на 10 см вглиб. Через місяць поливати потрібно буде лише в спекотні дні.

Морква краще росте, коли її ґрунт рихлий. Так, між рядами варто проходитися сапкою. Робити це потрібно через місяць після висаджування.

Не робіть помилку з додаванням органічних добрив. Рослини краще відреагують на мінеральні добрива. Серед них: карбамід, суперфосфат та сірчанокислий кальцій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я