...

Найяскравіші сорти троянд, які рік у рік гарно цвітуть

Підпишіться на нас:

Для багатьох троянди залишаються головною прикрасою квітника. Тому інформація про найяскравіших представників серед цих квітів точно не повинна залишатися поза увагою.

Ось список найкращих троянд

Боніка-92

Під час цвітіння кущі цього сорту ніби огорнуті ніжною рожевою хмарою. Троянда радує кількома хвилями цвітіння навіть без ретельного догляду. Після пишного цвітіння у червні кущ швидко утворює нові бічні пагони, завдяки чому навіть без обрізки він зацвітає знову у вересні. Останні квіти можна побачити пізно восени, коли вони покриваються інеєм ночами.

Надя Мейяндекор (Nadia Meillandecor)

Сорт відомий своїм майже безперервним цвітінням. Кущі вкриті бутонами, що розкриваються по черзі, демонструючи свою красу. Навіть у помірному кліматі цей кущ легко переносить зиму без додаткового укриття.

Фрайфрау Кароліна

Ця троянда може похвалитися своєю стійкістю до захворювань. Вона успішно росте та розвивається без застосування спеціальних засобів. Навіть після погіршення погодних умов наприкінці сезону ця троянда продовжує цвісти та зберігає зелене листя до холодів.

Корал Желе

Цей сорт квітникарі полюбили через його унікальне цвітіння – бутони у Корал Желе зібрані в суцвіття, що нагадують букети. Перша хвиля цвітіння дає більші та яскравіші суцвіття, але й під кінець сезону рослина зберігає свою декоративність.

Файєрберд

Троянда, яку складно не помітити, – її яскраві бутони видно здалеку. Крім цього, для рослин цього сорту властиве красиве зелене листя. А ще Файєрберд можна обробляти фунгіцидами, адже сорт стійкий до хвороб.

Ді Ді Бріджуотер

Це гібридний сорт з французької колекції. Він має шраброву будову куща, хоча деякі вважають троянду плетистою. Кущі потужні і прикрашені пишними шапками суцвіть, які постійно змінюють один одного, тому ця троянда цвіте безперервно.

Бланк Мейяндекор (Blanc Meillandecor)

Рослина виростає невисокою і радує свого власника дивовижно красивими білими квітами. Цей сорт зазвичай задіюють при спільних посадках, де пару йому складають вищі кущі.

Лампіон

Гарні суцвіття цієї троянди мало того, що зібрані в одне суцвіття, так ще й їхні пелюстки мають незвичайне забарвлення – крепове з ніжно-рожевою облямівкою. Серед інших плюсів те, що Лампіону майже не страшний грибок.

Флорентина

Кущі у Флорентини потужні та розлогі, посипані величезними червоними шапками квітів. Важливо: якщо ви зробили вибір на користь цього сорту, розміщуйте його в саду окремо від інших рослин – через свої великі розміри троянда потребує багато місця.

Східний експрес (Pullman Orient Express)

Неймовірно красиво – ось що можна сказати про представників цього виду. Пелюстки у Східного експресу жовті з переходли у рожевий. Цвіте троянда на довгих пагонах, тому чудово підходить для букетів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я