3 головні правила, як помити голову вдома якісно, як у салоні краси

Підпишись на нас:

Після походу в перукарню волосся завжди виглядає інакше і повільніше забруднюється. Це пов’язано з тим, що салонне миття голови разюче відрізняється від домашнього. Але ти легко можеш наблизити свій самостійний догляд до професійного рівня!

Ах, якби волосся постійно виглядало так, ніби ти щойно встала з крісла свого б’юті-майстра! Іноді стан локонів разюче змінюється навіть без фарбування, стрижки та укладання. Перукарям вистачає лише помити і висушити волосся, щоб по-справжньому нас вразити.

Звичайно, не варто недооцінювати професійні косметичні засоби, що використовуються у салоні. Але якщо вдома мити голову за тими самими правилами, які дотримуються перукарі, вау-ефект теж не забариться.

Більше води

Зазвичай ми недовго стоїмо під струменем води, а незабаром починаємо наносити шампунь. Майстри приділяють більше уваги тому, щоб зробити пасма максимально мокрими та сприйнятливими до миючих складів.

Перед тим, як використовувати шампунь, стій під душем хоча б 1,5-2 хвилини. Можна взяти душову лійку і піднести ближче до коріння волосся, щоб прискорити процес.

Масаж із шампунем

Швидко намилити голову шампунем і так само швидко його змити теж невірний варіант. Після нанесення шампуню приділили як мінімум пару хвилин масажу шкіри голови, щоб отримати більше піни та обробити кожну ділянку волосся.

Довге змивання

Так вже вийшло, що волосся швидко брудниться саме через те, що ми погано змиваємо шампуні та бальзами. Тому фінальний етап миття голови теж має займати кілька хвилин – навіть якщо є відчуття, що піни на волоссі вже не лишилося. Краще постояти під водою трохи довше, ніж тобі здається необхідним. У такому разі всі залишки шампуню точно покинуть голову, і шевелюра довше залишатиметься чистою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Вся правда про банани: кому їх не можна їсти

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні...

Потрібна 1 крапля, щоб герань безперервно цвіла

Неправильний догляд за геранню призводить до того, що відома...

З чим краще їсти картоплю, щоб не погладшати: 7 продуктів

Страви з картоплі користуються величезною популярністю в українців.  Сам...

Ця каша найкраще виводить холестерин: працює не гірше за таблетки

Так і не змогла полюбити каші, якими нас усіх...

Помідори: 5 причин, чому їх варто їсти

Вони є багатим джерелом вітамінів та мінералів, необхідних для...

Не зіпсований, а найкорисніший: більше ніколи не викидай коричневий банан

Як часто ти дивилася на банан, що вкрився коричневими...

8 продуктів, які пригнічують апетит

Ви щодня думаєте, що поїсти, адже голод постійно долає...