“Секрет” гладких і ніжних п’яточок

0
Найкращий засіб для гладких і ніжних п'яточок
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Після обробки ніг таким способом, ваші підошви і п’яти стають гладкими і ніжними, зникають мозолі! Якщо підошви сильно запущені, потрібно повторити процедуру кілька разів. Шкоди не буде, лише користь!

Отже:

  1. Беремо мисочку (такого розміру, щоб тільки помістилися до неї ноги), наливаємо 1,5 літра води, щоб була гаряченька, але не дуже.
  2. Додаємо у воду 4 столові ложки перекису водню.
  3. Ставимо ноги у воду і сидимо.

Вже за кілька хвилин створюється таке враження, що ви парили ноги принаймні півгодини.

Якщо підошви дуже запущені, посидіть довше. Ви самі відчуєте ефект, коли потрите нога об ногу, як вони «скриплять» від чистоти. Тут же відразу починайте терти підошви та п’яти спеціальною терткою або пемзою.

Після цього намажте стопи сумішшю гліцерину з оцтом (гліцерин можна придбати в аптеці і додати звичайний столовий або яблучний оцет). Таку процедуру можна робити щодня. А ванни з перекисом — один раз на тиждень.

Ефект приголомшливий! Спробуйте та переконайтеся самі!

попередня статтяКоли не можна поливати огірки
наступна стаття6 способів виглядати вище та стрункіше
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я