Як підживити троянди, щоб були пишні квіти

Підпишись на нас:

Ці прекрасні квіти прикрашають подвір’я, їх дарують коханим, вони милують зір своїм витонченим ароматом, ніжними кольорами, довершеністю. А щоб така краса виросла, потрібно докласти чимало змусить. І найперше, що слід зробити, — це посадити їх. Як правильно це зробити?

Подробиці

Щоб кущик прижився, необхідно не просто тикнути його в землю, а обов’язково замочити коріння в спеціальному засобі для укорінення або у розчині дріжджів (100 г на 5 л води.) на 24 години. Потім викопати простору ямку (приблизно 50 на 50 см), щоб корінням була свобода, всипати лопату перегною (не свіжого, а 3-4-річної давності) або перепрілу землю. Далі влити відро води. У центр акуратно покласти кущ троянди і ще раз присипати перегноєм або перепрілою землею (така собі подушка вийде для корінців). Тепер знову додати по кругу ямки подрібнені або сухі дріжджі (вони виступають як стимулятори росту).

А ще потрібно поглибити місце щеплення (там, де потовщення стовбура) на 7 см: засипати землею, легенько втрамбувати і ще раз добре полити.

За такої посадки королева квітів обов’язково приживеться і буде радувати вас своєю красою!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин